hvad er en panter kost ?

Panthers deler en hel del med deres mindre fætre , den fælles hus kat . Deres skarpe kløer og tænder , deres kraftfulde bagbenene , hastighed , stealth og grådigt kødædende appetit er alle delte . I panter , dog er disse attributter forstørret --- resulterede i en af de mest magtfulde rovdyr i Amerika

storvildt

Når de har mulighed for , Panthers har evnen til at tage ned storvildt , såsom havørn hjorte og endda alligatorer . Disse bytte er sammenlignelige i størrelse til Panthers selv og vil effektivt foder den store kat i dagevis . Den hvide-virginiahjorte er relativt rigeligt i den amerikanske sydøst, som er der, hvor panter trives . Som befolkningsgrupper udvide i naturen område , men tilgængeligheden af storvildt formindskes.

småvildt

Når større spil er ikke til rådighed, vil panter tilfredsstille sin sult med små pattedyr . Populære måltider omfatter bæltedyr , vaskebjørne og hogs . Selvom Panthers foretrækker at jage på jorden --- i modsætning til klatring i træer som huskatte --- har borgerne nogle gange heldig at hage en fugl , så godt. Mindre bytte vil ikke satisy en panter længe, og det vil have for at finde mere føde .

Jagt Style

Som de fleste katte , pantere ansætte en kombination af stealth og hastighed til at tage ned på deres bytte . Snigende lav gennem højt græs og træer , de stilk deres bytte , indtil de er inden for en kort afstand . Når de tror sig tæt nok, de springer ud af deres dækning og jage dyret ned i en afsluttende spurt . Kattens kraftfulde bagben give det en betydelig hastighed fordel i forhold til de fleste dyr i sit domæne , men det er mere af en sprinter end en langdistanceløber , hvilket gør det vigtigt for katten at bevæge sig så tæt som muligt på sit bytte , før leaping for dræbe .

Beskyttelse

Når en panter dræber en større dyr , vil det spise forfjerdinger straks og derefter begrave resten under græsset til at holde andre dyr fra at lægge mærke . I løbet af de næste tre til fire dage , vil det langsomt æde resten af sit måltid , aldrig forvilde langt fra fangst , så det kan jage væk konkurrence .

Territory

Fordi pantere skal spise store mængder mad for at opretholde selv påstår de store skår af området. Dette sikrer en naturlig balance , så ingen gruppe af pantere over-jagter i et område . Hanner ofte hævder territorier på 150 kvadrat miles , og de utrætteligt vagt det fra andre hanner . Hunnerne kan dele territorium med en mandlig , men selv om deres påstande er sjældent mere end 80 kvadrat miles .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.