hvad er faare talg ?

Udtrykket talg refererer til afsmeltet fedt fra kvæg eller får . Det er forarbejdet på basis oksetalg , den rå form af fedt, og kan opbevares uden køl i længere tid . Fårekød talg har en række traditionelle anvendelser , og er stadig i en vis efterspørgsel i dag . Talg må anvendes i fødevarer , smøremidler , personlig pleje , sæbe foretagelse og en række andre områder

Fordele

Fårekød talg er et naturprodukt med en forholdsvis lang holdbarhed . Som en hudpleje produkt , trænger det i huden , hvilket giver mere blødgørende effekt end oliebaserede produkter , der sidder på toppen af huden . Dette produkt er let tilgængelige i områder , hvor fåre slagtes til mad og huder , og relativt billig . Den kan bruges til at tilføje et " kødfuld " smag til nogle fødevarer , såsom pommes frites , og som bindemiddel i pølser . Fårekød talg også bruges til at lave mejsebolde og oksetalg blokke for fugle .

Ulemper

Fårekød talg stammer fra slagtede voksne får , og er således uhensigtsmæssigt for fødevarer eller andre produkter , der anvendes af vegetarer . Brugen af en blanding af svinefedt , fårekød og oksekød talg i gevær patroner er blevet krediteret med gnister i 1857 Sepoy mytteri i britisk-kontrollerede Indien . Brugere måtte bide patronerne før brug , og kan uforvarende har indtaget religiøst forbudt animalsk fedt .

Biodiesel

Fårekød talg , sammen med andre animalske fedtstoffer , kan konverteres til biodiesel til fremdrift af køretøjer . Processen til fremstilling af biodiesel af talg er meget lig at gøre det fra planter . Talg-baserede biodiesel brænder mere effektivt og mere rent end et anlæg biodiesel , men krystalliserer ved højere temperaturer, hvilket gør det uegnet til brug i meget kolde klimaer .

Ernæring

Ifølge Ernæring Data , en kop faare talg giver 1. 849 kalorier , som alle kommer fra fedt . Lidt mindre end halvdelen af de kalorier kommer fra mættet fedt , hvilket giver 209 milligram kolesterol . Talg indeholder 5,7 mg vitamin E pr kop og 164 milligram af cholin . Fårekød talg giver ingen kulhydrater , proteiner eller andre vigtige vitaminer og betragtes som mildt inflammatorisk .

Skin Care

Fårekød talg anvendes stadig i huden salver og naturlig hudpleje retsmidler . Det trænger lag af døde og callus hud , blødgøring hårde områder . Traditionelle hudpleje retsmidler kan omfatte farlige kemikalier , såsom terpentin , og bør undgås eller justeres for at bruge sikrere ingredienser . Fårekød talg kan også bruges i sæbe og stearinlys produktion .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.