oplysninger om flod oddere

Den " National Audubon Society Field Guide to Pattedyr " sammenligner den nordlige floden odder til en " torpedo ", når dyret er under vandet , fordi det kan bevæge sig hurtigt . En lang hale , svømmehud tæer og en strømlinet ramme gør dette medlem af væsel familien hjemme i et vandmiljø . Den nordlige floden Odderen lever over store dele af Nordamerika , bebo damme , søer og floder i skovbevoksede områder

Identifikation

Floden Odderen vokser til længder på så meget som 4 fødder , og nogle oddere har en 12-til 18- tommer hale , der bidrager til at måling . Floden odder kan veje op til 30 lbs. , men den gennemsnitlige en varierer fra 15 til 25 lbs. Floden odder har korte ben , og det har en pels af tætte brune pels , med pelsen lysere i det område af maven .

Habitat

Floden Odderen kræver et meget stort område hjem , noterer Nebraska Game og Parks hjemmeside , med nogle bor langs så meget som 50 miles af flod eller strøm . Mens odderen kan bo tæt på et område , hvis maden er rigelig , andre gange kan det rejse til et nyt område af en vandvej til at leve . Oddere vil forsøge at finde områder i nærheden af vand, som de kan glide , som mudrede stejle banker . Odderen vil gøre sin hule i steder som kampesten , bunker af træ , flod blokader og hule træstammer . Hulen er svært at opdage og som regel har en indgang , der fører til under vandets overflade .

Kost

Odderen kost er for det meste fisk , med væsen i stand til at fange fisk i vandet ved først at se dem , så jagter dem ned med deres store hastighed og adræthed . Oddere vil vælge at bytte om de nemmeste fisk at fange i de fleste tilfælde , så vildt arter såsom ørred og bas alene at fokusere på suckers , Dace , havkat og bluegills . Oddere vil snuppe en fisk bredside i munden , så hovedet til kysten for at æde deres måltid . Oddere vil også omfatte krebs , insekter , fugle og små pattedyr som f. eks mosegrise og mus i deres kost .

Behavior

River oddere ofte vise komiske adfærd , og disse pattedyr synes at nyde lege med hinanden . Oddere vil engagere sig i brydning anfald og jagte hinanden , med andre aktiviteter såsom dykning i vandet for at hente skaller og sten hverdagskost . Oddere vil fange levende dyr , så lad dem gå , og de vil glide i både sne og mudder for sjov . Dette giver dem også mulighed for at komme fra et sted til et andet .

Trusler

Floden Odderen har meget lidt at frygte , når i vandet , men når det ventures i jorden dyret er undertiden offer for rovdyr som prærieulve , bjørne , Cougars , hunde og Bobcats . Normalt , de unge er mål for sådanne angreb . Den største trussel mod floden odder befolkninger kommer fra manden , som overdreven fangst af odderen for dens pels er faldet denne art « numre i løbet af året . Forurening af luft og vand også gør ondt odderen , fordi det gør vandkvaliteten fattige og påvirker den fisk, de spiser . Tab af levesteder til udvikling er en anden trussel er stillet over for odderen .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.