truede dyr i Sudan

Den nordøstlige afrikanske land Sudan indeholder ørken områder i nord , sletter i det centrale område og bjerge i det fjerne syd . Disse forskellige geografiske terræner støtte en mangfoldighed af vildtlevende dyr , selv om igangværende krige mellem befolkningen i det nordlige og sydlige Sudan har bidraget til befolkningen falder . Landets militære uro gør det også vanskeligt for dyrelivet eksperter foretage undersøgelser af truede arter .

Nilen Lechwe

Nile lechwe , eller Kobus megaceros , bebor flodsletter og sumpe i det sydlige Sudan . Hannerne af denne antilopearter måle op til 3,4 meter på skuldrene og vejer op til 265 pounds . Kvinde lechwe nå skulder højder på 2,8 meter og veje op til 198 pounds . Voksne hanner har mørkebrun farve med en hvid plet på skuldrene , mens kvinder har gylden brun pels .



Den Internationale Union for Naturbevarelse opført Nilens lechwe som truede i 2008 på grund af en nedgang i befolkningen på mere end 50 procent over en 21- årig periode . De væsentligste trusler mod denne art omfatte borgerkrig blandt sudanske folk , beboelses-og kommerciel udvikling , jagt , konkurrence med dyr til fødevarer kilder og olieefterforskning i Sudd sumpe . Selv om beskyttede områder for Nile lechwe findes , kvæg også bruge denne jord og lechwe ofte vandrer uden for grænserne .

Hyænehund

Afrikanske vilde hunde lever i skove, savanner , græsområder og buskområder syd for Sahara -ørkenen . Andre navne for denne canid arter omfatter Cape jagthund og malet hund . De har store , afrundede ører , lange ben og en farverig frakke , der består af sorte, brune og hvide aftegninger . Voksne måle mellem 24 og 30 inches på skuldrene og vejer mellem 37 og 60 pounds . De danner en stærk social obligationer inden deres pakker og udfører hilsen ceremonier inden du tager ud for at jage .



IUCN første børsnoterede afrikanske vilde hunde , som truede i 1990 . Selv om der ikke præcis Sudan befolkning tæller findes, Namibia Natur Instituttet skønner , at omkring 50 hunde bor i den sydlige del af landet . Trusler kan nævnes konflikter med mennesker , smitsomme sygdomme spredes af indenlandske hunde og opsplitning af levesteder. Ingen særlige bevaringsforanstaltninger findes for vilde hunde , selv om store reserver bidrage til at give sikre områder for dem at strejfe . Retlig beskyttelse er ikke stærkt fuldbyrdes i hele hundens rækkevidde .

Slanke-hornede Gazelle

Slank-hornede gazeller bebor krat og ørken områder i det nordvestlige Sudan . Dette antilopearter har en bred hove og bleg , fløde-farvet pels med en hvid mave og flanke stribe . Voksen gazeller står mellem 2,1 og 2,4 meter i skulderhøjde og vejer mellem 44 og 66 pounds . De lever hovedsageligt på græs , akacie blade , urter og bush blade .



IUCN oprindeligt opført slanke-hornede gazeller som udryddelsestruede i 1990 . Den samlede befolkning skøn for gazelle hele Afrika niveau som i 2008 var mindre end 2. 500 voksne . IUCN hedder det, at befolkningen data for delpopulationer , herunder i Sudan , er knappe , men vurderer, at enkelte populationer består af færre end 250 voksne . De væsentligste trusler mod gazeller omfatte ukontrolleret jagt , krybskytteri og levesteder nedbrydning . Bevarelsesforanstaltninger omfatter retlig beskyttelse og fangenskab avlsprogrammer .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.