liste over truede dyr i ørkenen

ekstreme miljøforhold i ørkenen overlevelse der hård . Mens nogle ørkener såsom Sahara er varme og tørre , mens andre såsom Atacama er kolde . Selvom dyr, der overlever i ørkenen har tilpasset sig barske klimatiske forhold , flere ørken dyr som Fennec ræv , Pronghorn og caracal er i nærmer truede på grund af en række faktorer , herunder mangel på fødevarer kilder , jagt og bebyggelse af deres levesteder med mennesker .

Fennec Fox

Den Fennec ræv ( Vulpes zerda ) lever de nordafrikanske Sahara-ørkenen , lige op til Sinai og arabiske halvø . Vejer omkring 3 til 3,5 pounds , at Fennec ræven er kun 15 inches lang og har store ører , at holde det cool og også advare det til lyden af modkørende bytte . Fennec ræve foretrækker at leve på klitterne , grave en underjordisk hule og sove i det i de varmeste del af dagen . De overlever på en blandet diæt af frugter som bær sammen med fugleæg , firben og gnavere . Da Fennec ræve ikke kan let ses i ørkenområder , der ikke er sandet , er dette dyr fanget i kommercielt øjemed , der skal vises og sælges til turister . Derudover er stigende bebyggelser i det sydlige Marokko forårsager et fald i Fennec ræv befolkningen i denne ørken , hedder det IUCN (Den Internationale Union for Naturbevarelse ) Redlist over truede arter .

Pronghorn

Den Pronghorn ( Antilocapra americana ) lever i ørkener , græsområder og foden af det vestlige USA , det sydvestlige Canada og Mexico . Det vejer cirka 80 til 150 kg og er 3,5 til 5 meter i længden . Ifølge den Desert Dyr hjemmeside , selvom pronghorns lever af vegetation som bynke , buske , græs og kaktusser , de er opportunistiske og trives på andre tilgængelige kilder til vegetation også . I 1924 pronghorns mentes at være i nærheden uddø , med kun omkring 20. 000 dyr , der findes , i forhold til de over 35 millioner pronghorns , der eksisterede i 1800-tallet . Fra da af Pronghorn befolkning øges gradvist , selv om tallene bliver mindre lejlighedsvis , og svinger baseret på mangfoldige faktorer , herunder ulovlig jagt , alvorlig tørke og barske vintre , mangel på vegetation og vand , og tab af levesteder på grund af landbrug og urbanisering .

Caracal

Den caracal ( Caracal aurata ) , også kendt som Den Afrikanske gyldne kat , er Afrikas mindst kendte kat , som dens overholdelse i naturen er sjælden . BBC's hjemmeside hedder det, at caracal findes i hele ørkenen i Afrika og i hele Asien fra Tyrkiet til det nordvestlige Indien og Arabien . Dette dyr vejer mellem 20 til 40 pounds , og er lidt over 3 meter lang med en højde på 1,5 meter . De caracal feeds fra stalking små pattedyr som gnavere , harer , hyraxes og små hjorte samt krybdyr og hvirvelløse dyr . De er også eksperter i at fange fugle ved at springe højt op i luften og bedøvende byttet med deres pote .

Caracals er anført som "næsten truet " på IUCN's røde liste over truede arter , deres befolkning er faldende , især i Vestafrika og Den Demokratiske Republik Congo . Årsagerne til truede status caracal er forskellige ; dette dyr er en kilde til levebrød for en større handel , og er jaget for sin hud og kød . Tab af levesteder og byttedyr base er endnu en grund til det faldende caracal befolkning .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.