hvorfor er pandaer truede dyr ?

Kæmpepandaer er populære dyr , at de fleste mennesker har kun set på tv og i billeder . Ifølge Verdensnaturfonden Federation , omkring 1. 600 modne kæmpepandaer bor i naturen , og de bor alle i Kina . Flere zoologiske haver rundt om i verden har pandaer samt

Habitat Tab

Habitat for pandaer er faldende , hvilket er den primære grund til at de betragtes som truede dyr . Pandas hovedsageligt spiser bambus , der vokser i skyggen af store grantræer i bjergene. Industrialisering og befolkningstilvækst er faldet bambus skove og gjorde det vanskeligt for pandaer at rejse for at finde nye forsyninger af bambus .

Selektiv Parringen

Pandas er selektive omkring hjælpere , og hunnerne er kun frugtbar i foråret , og kun for et par dage . Kombineret med det lille antal pandaer , gør disse faktorer vellykket parring svært .

Baby Pandas

Pige pandaer normalt føder et eller to unger ad gangen , og ofte kun én overlever i naturen . Cubs vejer fra 4 til 8 ounces ved fødslen , hvilket kan gøre deres overlevelse vanskelig .

Jagt

Selv om den kinesiske regering mandater fængsel tid for alle fanget dræbe en panda , krybskytteri stadig forekommer. Derudover er pandaer undertiden dræbt af fælder bestemt til andre dyr .

Fragmenteret Reserver

Ca. 60 procent af vilde pandaer lever på reserverne , der har 2. 500 tusind acres af beskyttede levesteder . Men disse reserver fragmenteret , med landsbyer , veje og jernbaner holde panda befolkninger adskilt .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.