Hawksbill fakta

Det Hawksbill er en art af skildpadde i øjeblikket er opført som en truet art på grund af faldende tal i Atlanterhavet og Caribien . De er jaget for skaller , kød og æg , og folk arbejder hårdt for at beskytte denne elegante og interessante arter

Identifikation

Hawksbills kan skelnes først ved deres tilspidset hoveder , der ender i en næb-lignende munden . De har også to kløer på hver luffe .

Habitat

Young hawksbills vokse op blandt tang , der flyder i en nogenlunde lavt tropiske farvande . Voksne lever i revet områder, der ikke dybere end 60 meter .

Kost

Hawksbills spiser hovedsageligt svampe , hvilket er grunden til de er fundet i reef områder , hvor svampe lever i store grupper . I mindre grad , hawksbills spise fisk , krebsdyr , tang og vandmænd .

Parringen

Når hvert andet eller tredje år , hawksbills makker . Den faktiske indlejring tid tager tre uger, og æggene klækker efter 60 dage .

Predators

Mennesker , store fisk , hajer og krokodiller er de største rovdyr for voksne hawksbills , mens yngre skildpadder er mere sårbare og ofte et godt bytte for af måger og store krabber så godt.


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.