skovmår fakta

Pine Martens er medlemmer af væsel familien . Når almindelige i nordamerikanske skove , blev disse små pattedyr jages og fanges af kolonister , indtil deres befolkninger faldt drastisk . Pine Martens er opført som truet på nogle områder

Identifikation

Lille, bleg buff , gylden brun eller rødbrun væsel-lignende pattedyr med gullige bryst , omkring 24 til 30 inches , herunder hale , vejning omkring 2 lbs. Hannerne er lidt større end hunnerne . I modsætning til andre væsler , er fyrretræ mår fremragende klatrere og vil jagte træ-klatring byttedyr .

Habitat

skovmår levesteder omfatter klitfyr fyr , douglasgran , gran og blandede hårdttræ skove . Ødelæggelse af skoven levesteder kraftigt reduceret tidligere populationer .

Distribution

Fordeling af American skovmår er begrænset til Nordamerika . Små befolkninger lever dele af New York state , Michigan , Minnesota , Maine og Wisconsin .

Food

Pine Martens er altædende ( spise planter og kød ) og foretrækker mus , røde egern , jordegern , fugle og æg , og andre små dyr . De spiser også bær , nødder og ådsler .

Reproduktion

Pine Martens reden på jorden , i hule træstammer eller brushy underskov . Selv om hunner kan være gravid i ni måneder , 2-4 sæt kun udvikle sig i de to måneder før fødslen .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.