Bobwhite oplysninger

Bobwhite vagtler er småt fuglevildt som fik deres navn fra den klare " Bobwhite "opkald , som de fløjte . Her er der en hurtig guide på deres udseende , levested , føde , frieri og nesting aktiviteter

Beskrivelse

Det er en lille fugl med en buttet krop vejer 6 eller 7 ounce og måling fra 8 til 11 inches i længden . Det har en kort , tyk næb , kraftige fødder og kløer , rødbrun , sort og hvide fjer og en grå hale .

Habitat

I løbet af sensommeren og efteråret , de rejser hen gården felter for mad . I løbet af foråret og forsommeren , gemmer de sig i højt græs for at beskytte deres reder og unger. I løbet af vinteren , tager de dækker i brushy hegnet linjer , levende hegn , hassel , hindbær og vinstokke krat .

Food

Bobwhite vagtler er foragers der spiser årstidens frugter , insekter , græsfrø og agern .

Courtship

I slutningen af april og begyndelsen af maj , mandlige bobwhites sikker små områder med deres fløjte lyde og forsøge at tiltrække sig opmærksomhed fra hunnerne ved lufte deres haler , sænke hovedet og gøre bukkende bevægelser .

Nesting og æglægning

Den mandlige og kvindelige bobwhites gøre en rede sammen af græs og visne blade i en lavvandet depression . Hunnen lægger ét æg om dagen , indtil hun bliver 10 til 15 æg . Den mandlige og kvindelige skiftes inkubere æggene i alt 23 dage .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.