hvordan man laver en lomme guide til insekter , planter eller dyr

Hvis du er en fugl watcher eller en samler af blomster , insekter eller andre hobby , vil du være i stand til at foretage og bruge denne praktiske lomme guide . Jeg studerer lokale insekter og derfor vil jeg gøre en guide til insekter , jeg har tilføjet til min samling . Du kan følge med og bare ændre retninger til at passe din hobby . Uanset hvad du er til dette projekt er alsidig nok til at arbejde for dig

Du skal bruge: .
en limstift
en 50 side spiralryg sæt udelukket kartotekskort 3 " x 5 " .
et digitalt kamera .
computer med printer og et program til at arbejde med dine billeder .

  Jeg bruger Photoshop .
.
en sort fin spids Sharpie pen .


1 .

DE GRUNDLÆGGENDE BOG . Den spiral indbundet bog af foret kartotekskort er grundlaget for dette projekt . Du skal bruge de materialer , der er anført til at ændre bogen til eget brug . Så det første skridt er at få det sæt af kartotekskort . disse er tilgængelige for en retfærdig par dollars overalt , der sælger kontorartikler . Jeg fik mine i Walmart .
2 .
dækslet. Ændre udenfor forsiden af bogen ved at tilføje et billede , der repræsenterer dit emne , og give det en titel . Min bog handler om lokale insekter , så jeg har repræsenteret temaet med et billede af en silke møl og kaldte det Backyard Insekter . Bare ændre denne idé for sangfugle , eller vilde svampe eller blade eller noget andet, du kan indsamle eller ønsker at gøre notater om . Når du har udskrevet dit cover billede bare trimme det til størrelse og indsætte det på forsiden .
3 .
tilføje billeder . For hver insekt jeg har samlet , eller at jeg ønsker måske at tilføje til min samling , vil jeg tage et billede og printe det ud at være limet til den blanke side af et kort. Jeg forsøger at tage kvalitet fotografier , der omfatter alle eller de fleste af de funktioner, der vil hjælpe med at identificere insektet . Jeg har konstateret, at ved at gøre alle mine billeder, 4 inches i bredden og 2,75 inches høj , jeg får dejlig marginer og flot billeder.

4 .
Tilføje tekst . På foret kortet lige overfor mit fotografi vil jeg tilføje alle mine noter . Jeg starter med at give navnet på insektet i fotografiet . Billedet i dette eksempel er en Plettet Tortoise Shell Beetle . Jeg vil tilføje det videnskabelige eller latinske navn , hvis kendt og tilføjer detaljer om tid dato og sted , at jeg observerede prøven .
5 .
din bog vil være komplet , når alle sider er fyldt . Ved at vælge en 3 "x 5 " størrelse bog det er lille nok til at passe i din lomme . disse 50 side bøgerne kommer i et udvalg af farver , så hvis du ønsker at du kan også katalog dine prøver ved hjælp af forskellige farvede sider for forskellige kategorier . Ligesom jeg kan bruge hvid for biller , blå for bier og hvepse , osv. Der er ingen grænse for , hvor mange bøger, du kan gøre , hvis du har en stor samling . Og du vil altid have en flot , let at lave katalog over hele din samling .

gode råd og advarsler • Jeg er begyndt at bruge klistrede bakkes etiketter lavet specielt til printere til at udskrive mine billeder . Det er lettere at bruge end lim og pænere . Det kostede lidt mere , men det er det værd .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Christofferse
  Nyheder redactor: Morten Nyberg

  Kundeservice: Stig Ole Salomon,
  Flemming Sørensen

  Tel: +45 00 99 99 00
  Fax: +45 00 99 99 01

  © Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.