hvordan venner en elefant

Hver da min granfather tog mig ud , som et lille barn til at spille med en baby elefant . Jeg har altid ønsket at gøre det igen . Denne gang var jeg vokset op og jeg foretrak en voksen elefant . Så på en nylig rejse til Indien for at besøge venner og familie . Jeg nævnte det til en ven af familien . Min anmodning blev accepteret af en vidunderlig træner , og jeg var ved at blive introduceret til Ramani . Ramani er kendt for at være en sød ældre dame , og glad for at være i nærheden ! Tale til træneren , fandt jeg ud af om hendes foretrukne godbidder

Du skal bruge: !
Yourself .
En elefant.
En elefant træner skulle tingene går uventet .
Jeans ! Elefanter har ru hud .

Mad behandle ( bananer og brun sukker ) .


1 .
Find en elefant , gå besøge en elefant sanctionary , eller besøg Asien ( Indien og Thailand ) . Informere din turist kontakt din anmodning om at ride eller kæledyr en elefant .
2 .

Wear Jeans , og medbringe den foretrukne behandler for din Elefant . Du vil måske snakke det over med træneren .
3 .
Nyd dine uvurderlige tid med din elefant . Jeg vælger at ride min nye ven !

gode råd og advarsler


 • Vær meget sød til din Elefant
 • Vis taknemmelighed over for Elephant træner
 • Husk , skal du medbringe mad , plus det vil være i meget bedre humør , når Elephant kan lugte det
 • tage billeder for dejlige minder
 • Ikke ansvarlig for at få tilskadekomne
 • Respekter træneren til enhver tid
 • Kan ikke være bange for højder !

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Christofferse
  Nyheder redactor: Morten Nyberg

  Kundeservice: Stig Ole Salomon,
  Flemming Sørensen

  Tel: +45 00 99 99 00
  Fax: +45 00 99 99 01

  © Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.