hvordan man vælger den perfekte hund racen som et par

Som en ivrig hund elsker , var min mand indstillet på at få en hund , så snart vi flyttede ind i vores første hjem . Jeg var tøvende om sagen , fordi vi allerede havde nok nye ansvar med et nyt hus . Jeg kompromitteret om emnet , fordi jeg vidste , hvor vigtigt det var for ham . Vi udviklede en metode til at vælge den race, der gav os den smukkeste hund , at ingen af os kan leve uden . Vi har foreslået denne metode til venner så godt og det har gjort alle de involverede glade hundeejere
1 .
Vælg en person til at gøre forskningen , enten du eller din partner . Da sagen var mere vigtigt for min mand , jeg tillod ham at gøre forskningen .
2 .
Forskeren skal vælge en række af fem hunderacer ( eller mere eller mindre afhængig af hvad mængden af valg, du gerne vil ) . Jeg lavede min mand vælge hunde af forskellige størrelser, så jeg ikke var automatisk sidder med alle de store hunderacer som mine muligheder .
3 .
Print ud alle vigtige informationer om den valgte racer , såsom sundhedsmæssige betænkeligheder , grad af kaste og savlen , temperament , etc.
4 .

Så partner , der ikke gjorde den forskning gennemgår alle de oplysninger og træffer beslutning om , hvilken race byde velkommen til familien . I vores tilfælde jeg har valgt et Cane Corso .
5 .
Find og besøge opdrætteren ( s) i dit område , og vælge den perfekte hvalp !
6 .

For den bedste par oplevelse udvælge hvalpen og navn him sammen !


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.