oplysninger om store katte

Når en naturforsker bruger udtrykket " store katte ", hun hentyder til de fire arter af katte , der kan brøle . Disse katte er fundet i forskellige regioner i verden og varierer i størrelse . De store katte er kødædere , som alle er katte, og lever af jagt, for det meste om natten . Alle fire af de store katte har set deres numre tilbagegang , med tab af levesteder og forfølgelse i deres sortiment-mand er den vigtigste årsag til denne

Du skal bruge: .
abalone shell
. rengøringsmiddel.
acetone .
mineralsk olie .
rene klude .

Identifikation

Mens alle katte er medlemmer af familien kendt som Felidae , kun er de store katte kan brøle som følge af den måde, knoglestrukturen i deres struber er sat op . Store katte er alle i slægten Panthera . Tigre , løver , leoparder og jaguarer alle adskiller sig fra de mindre katte i , at når de spiser , vil de normalt være liggende .

Tigre

Tigre er den største af de store katte med den sibiriske tiger nå en vægt op til 700 £ . Anerkendt af dens orange pels med sorte striber , er antallet af tigeren blevet stærkt reduceret i moderne tid med befolkningsgrupper , som findes i Indien , Indokina , Rusland og andre dele af det sydøstlige Asien . Tigre kan opholde sig i forskellige former for skove , sumpe og jungler . Tigre, der har været kendt for at angribe , dræbe og spise mennesker, men for det meste består deres kost af pattedyr , såsom hjorte og vildsvin samt fugle , aber , fisk og andre egnede byttedyr .

Lions

Løven er den næststørste af de store katte og er Afrikas største kødædende landpattedyr . Hannerne gennemsnit omkring 400 £ . og kan være 11 meter lang , hvis du medtager deres hale i deres samlede længde . Lions er den eneste sociale arter af katte , der lever i grupper kaldet bryster . Mens løver var engang hele Asien fra Indien til sydvest Asien og i dele af Europa , er de arter nu degraderet til Afrika syd for Sahara , med et lille tal i Gir Forest i Indien . Løver hovedsageligt jage og spise dyr , såsom zebraer , vortesvin og gnuer , men er i stand til at nedbringe væsner så store som flodheste og elefanter , når banding sammen .

Leoparder

Af de fire store katte , leoparden er mest atletiske , det er i stand til at svømme , springe så højt som 10 fødder og køre op til 36 miles i timen . Leoparden har det største udvalg af de store katte , der strækker sig fra de fleste af Afrika i Mellemøsten og vestpå til Indien og sydøst Asien . Leoparden kan være så længe 6 fod og vejer fra 150 til 175 lbs. , hvilket gør dem den mindste af de store katte . Leoparderne har forskellige sorte pletter på deres pels , som kan være en vifte af farver fra kastanje til kulsort . Leoparderne er meget stærke . De vil dræbe en antilope tungere end de er , og derefter træffe sin slagtet i et træ for at spise det .

Jaguars

Det Jaguar er den eneste store kat , der bor i den vestlige halvkugle . Meget gerne leoparder , er jaguarer tungere og mere muskuløse med kortere haler . Jaguars er fremragende svømmere og en del af deres kost indeholder kaimaner og andre hvirvelløse dyr . Jaguars vil stilk deres stenbrud og derefter baghold det . Dyr som tapirer , capybaras og hjorte arter er almindeligt dræbt og spist af jaguar , der lever fra den ekstreme sydlige ørken sydvest i USA via Mexico og ind i næsten alle af Sydamerika . Ørkener , regnskov , sumpe og overdrev alle kan støtte Jaguarer .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.