om arktiske dyr

Ifølge Sasks Skoler , er de arktiske region nordligste punkt på planeten , der begynder på Nordpolen og slutter ved polarcirklen . I modsætning til bibetydning af " arktiske " denne store region er mere end sne og iskoldt vand . Det kan også prale lave bakker og klipper , bjergrige terræn , flade sletter , søer , floder , træer og planters liv . Arktis er også hjemsted for et rigt dyreliv , hvoraf nogle kun kan findes i denne kolde og barske verden . Befolket med fugle , pattedyr , havpattedyr og havet liv , det arktiske er en af de mest fascinerende og varierede steder på Jorden .

Polar Bear

Den største kendte bjørne , isbjørne er flytbart havpattedyr , der bebor de arktiske områder i Grønland , Alaska og Canada . De har tykke , hvide kitler , der giver dem camouflage mod de barske , hvide sne . I løbet af vintermånederne , tilbringer de det meste af deres tid i vandet eller på de omkringliggende pakisen , hvor de kan jage sæler og fisk . I sommeren og efteråret , vandrer de i land for at æde bær , planter , fugle , døde hvaler og hvalrosser , og små pattedyr . I november er de isbjørne klar til en lang pause , de bevæger sig ind i grotter hugget ud af sne . Hannerne kan opstå på ethvert tidspunkt at vandre omkring , hunnerne vil forblive indtil foråret og vil derefter exit med en eller to Isbjørneunger på slæb

Arctic Fox

polarræve er ivrige , aggressiv pattedyr , som bor primært . i Arctic Circle ( det nordlige Alaska og Rusland , Island og Grønland kyst ) . I sommermånederne , bliver disse kat mellemstore skabninger sport grålig-brun pels , der om vinteren i en tyk , hvid pels , der camouflerer dem fra sultne isbjørne . I vintermånederne , vil polarræve faktisk trail isbjørne-omend meget forsigtigt-i håb om at æde den gigantiske bjørne ' levninger . Hertil kommer , . polarræve fest på fugle og fugleæg , fisk , markmus , lemminger , egern , markmus og bær

Arctic Hare

Arctic harer , den største harer i Nordamerika , lever i store flokke blandt klipperne og bakker i Canada , Grønland og Arktis øerne . De har tykke frakker , der spænder fra brun til hvid , afhængigt af tidspunktet på året , og hvor de bor . Deres store fødder sætter dem i stand til at manøvrere på tværs af sne og ru bjergrige terræn . De er yderst samarbejdsvillig med hinanden , det harer skiftes vagt , så andre kan spise og hvile , og de stimlede sammen i tunneller , under buske og bag klipper for beskyttelse og varme . Sneharer nyde gumlede på pilekviste , blade , bark , tang , knopper , bær , rødder , laver og mosser .

Hvalros

En nær slægtning af forseglingen, og søløver , hvalrosser er kæmpe havpattedyr , der typisk lever i arktiske farvande og de omkringliggende is , kyster og strande . De har tyk , brun hud dækket med knap synlige brunt hår , skarpe elfenben til jagt og forsvar , og stærk front og bag svømmefødder , der sætter dem i stand til at dykke op til 300 meter under vandet at fodre på muslinger , blæksprutter , fisk og muslinger . Disse højt , brølende skabninger lever i tæt sammentømret besætninger , der ofte antallet mere end 1. 000 medlemmer .

Snowy Owl

Snowy ugler bor alene i den arktiske , rugende og om deres æg i tundraen i små huller foret med fjer og mos . Ligesom mange arktiske dyr , ugler sneklædte skifter farve afhængigt af årstiden . Om sommeren er de brune med mørkere pletter og striber , og i vintermånederne er de snehvide . Disse farveændringer give dem mulighed for at listende jage mus , lemminger , egern , harer og små fugle .

moskusokser

moskusokser er store landpattedyr med lange , tykke , brune uld og skarpe , krumme horn , der optager den arktiske øer , Norge , Rusland , Grønland og Alaska . De får deres navn fra den utroligt stærke , musky lugt afgives af deres urin , især i parringstiden . De er ekstremt sociale , der lever i besætninger på 10 til 20 medlemmer . Når truet af et rovdyr , primært ulve , de voksne danner en cirkel omkring deres unge og henvender sig til ansigt deres fjende , prustende med irritation og opladning , hvis det er nødvendigt. Moskusokse er planteædere , typisk fodres med piletræer , græs og lav .

Tuftet Lunde

Tuftet lunder er små , mørke fugle med farverige hoveder og lyse orange næb . De lever i gigantiske kolonier i klipper og øerne i det nordlige Stillehav farvande . Ifølge den Arktiske Studier Center , den største kendte koloni , på Talan Island , mere end 1 million reder har . Tuftede lunder race og luge deres unger i underjordiske reder , hvor kyllinger forbliver 24 timer i døgnet , indtil de er i stand til at flyve . At fange små fisk , de spiser , og foder til deres unger , disse pigeon-størrelse fugle dyk i havet og bruge deres vinger til at " flyve " under vandet , jagter og indsamle deres bytte .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.