hvordan man kan lære mere om astronomi

Har en grandtante , der arbejdede for NASA i over 30 år , jeg husker en af de fedeste ting opvækst var ved at blive fotos og andre oplysninger, der sendes til mig via mail . Det var før en masse ting var tilgængelige online . I denne artikel vil jeg vise dig ressourcer, jeg mener er de mest nyttige og sjove om emnet

Du skal bruge: .
lyst til at lære mere om astronomi
.


1 .
NASA. gov er et fantastisk sted til Start
NASA havde en meget smukt designet site med sektioner for studerende , undervisere , og den brede offentlighed. Du kan søge rundt om den i timevis i sig selv . Nedenfor under "Ressourcer , " jeg har tænkt mig at linke til specifikke områder af webstedet , som jeg tror, de fleste mennesker vil kunne lide .
2 .
A Very Nice privat drevne stedet Astronomy. com
Hvis du er interesseret i astronomi udstyr til din egen observation-teleskoper , kikkerter , kameraer , osv. -siden har en hel sektion , der kan hjælpe dig i at vide, hvad man skal kigge for og hvordan man bruger den, når du har købt den .
De har også " web ekstra " , der er mere detaljerede ressourcer til deres blad emner .
3
jeg fundet en meget sød Site for Kids Called KidsAstronomy. com
Denne side har spil og online farve sider samt-. dette site ville være bedste formentlig for de 5 til 12- årige aldersgruppe for så vidt angår de oplysninger , men jeg kan lide , at det kombinerer oplysningerne med aktiviteter .
Jeg håber, at dette får dig ud til en god start . Jeg sender yderligere ressourcer , som jeg finder dem . Du er velkommen til at tilføje kommentarer med websteder, hvis du finder dem og ønsker at dele .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.