om spætter

Spætter er en del af familien Picidae , som omfatter en lille udvalg af fugle, der tilbringer det meste af deres tid i træerne , som piculets og wrynecks . De findes i habitater i hele verden , undtagen i Australien og den koldeste regioner Antarktis og nord og syd poler . Spætter har et varemærke måde at finde mad , der er en tilbagevenden til deres navn . Med specielt udviklet næb , kan de bar små huller i træer og søge efter bugs, der lever i

Type

Der er 27 slægter af spætter i verden . Hver af disse har flere arter af spætter , hvilket gør racen varierede og omfattende. Disse slægter er fordelt blandt fem stammer , der indsamler arter af spætter , der ligner blandt hinanden . Disse stammer er kendt som Dendropicini , incertae SEDIS , Malarpicini , Megapicini og Picini . Hver af dem er hjem for spætter med visse træk , uanset om de er fra en bestemt region , sport en særlig serie af farvestoffer eller markeringer , eller har en unik måde at fouragere efter føde.

Evolution

De tidligste former for moderne spætter er teoretiseret at have været omkring næsten 50 millioner år siden i dele af Europa og Nord-, Mellem -og Sydamerika . I løbet af tid, de har udviklet sig lidt , indtil omkring 10 til 15 millioner år siden , da spætte underfamilierne begyndte at danne . Mange typer af spætter udviklede sig til mindre indrammet fugle , som de større spætter begyndte at blive udryddet . Senest er elfenben-faktureret spætte og den kejserlige spætte menes at være blevet uddød så godt.

Geografi

Woodpeckers findes i det meste af verden , og i alle kontinenter undtagen Antarktis og Australien . De er også fraværende fra Madagaskar og er ikke fundet på oceaniske øer . Større øer kan hus spætter , men hvis det er tilfældet , de vil blive fundet langt fra kysten . Uanset hvor spætter tilfældigvis bor , de altid bor træbevoksede områder på grund af deres trælevende art . Visse arter , selv om sjældnere , gør bebo græsarealer , bambus skove, og regnskovene . Én art , jorden spætte , har udviklet sig til at leve i klipper og bakker i Sydafrika .

Størrelse

Woodpeckers kommer i en bred vifte af størrelser , afhængigt af arten og køn fugl . Den mindste spætte er kendt som Bar-breasted Piculet , som i gennemsnit lidt over 3 inches i længden . De to største spætter , den kejserlige og Côte d'-faktureret ( 23 og 20 inches gennemsnit , respektfuldt ) menes at være uddød . Men er det ikke bevist . Hvis fuglene ikke længere eksisterer , så den Store Slaty Spætte vil blive det største med et gennemsnit på lige under 20 inches i længden . Afhængigt af arten af den spætte , enten kvinde eller mand vil blive større, men der er ingen arter blev begge køn har samme størrelse .

funktioner

Et af de vigtigste elementer i en spætte , der adskiller det fra andre fugle , er næbbet eller faktura . Det bruges til at hamre eller boring i træ , så næbbet er normalt skarpere og stærkere end typiske fugl næb . Når spætter laver en helhed i et stykke træ med deres næb , de bruger en lang , klæbrig og strittede tunge , der er designet til at snuppe insekter dybt i helheden. Fordi hamring væk på træ er en anstrengende job , har spætter også udviklet en mindre hjerne , der er indstillet langt fra kraniet for at forhindre det i at blive beskadiget .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.