om indiske elefanter

Den indiske elefant er videnskabeligt klassificeret som Elephas maximus indicus og findes i og omkring Indien, herunder Nepal , Vietnam , Kina og Thailand . Indiske elefanter er et af fire underart af asiatisk elefanter , og de typisk har kortere stødtænder og mindre ører end andre typer af elefanter . De er den eneste art af elefant , der er blevet løbende tæmmet og anvendes til forskellige formål af den menneskelige befolkning

Geografi

Blot ved deres navn, kan du forstå , at størstedelen af den indiske elefant befolkning gør sit hjem i Indien . Imidlertid har disse væsener spredt sig ud i nabolandene og provinser , selv om deres antal er mindre der . Faktisk er indiske elefanter ses som vidt Borneo , selv om der i befolkningen er meget lille og der kun må være et par besætninger i naturen . Andre lande, der har en indisk elefant befolkning er Vietnam , Nepal , Kina , Thailand , Laos , Cambodja , Malaysia , Bangladesh og Myanmar .

Størrelse

Elefanter er nogle af de største pattedyr på planeten , og den indiske elefant absolut gør sin tilstedeværelse kendt , selv om de har mindre funktioner i forhold til andre elefant arter . De typisk er omkring 21 meter lang , selv om de kan få større . Den største registrerede indiske elefant var 26 meter lang og vejede 8 tons . Det var 11 fod og 9 inches høj . Sammenlignet med andre asiatiske elefanter i deres levesteder , de er højere og tyndere , selvom de ikke nødvendigvis veje mere . Sammenlignet med andre elefanter i almindelighed , har de mindre ører og kortere stødtænder , og er generelt mindre hele vejen rundt .

funktioner

indiske elefanter har en hård skjul , der spænder fra mørk grå til brun farve , og indeholder ofte pletter af pink på panden , ørerne , bryst og bagagerum . Ørerne selv de mindste blandt den østlige elefanter , og stødtænder er kortere end de fleste af de elefanter rundt omkring i verden .

Risikofaktorer

På grund af menneskelig indgriben , for det meste , havde den indiske elefant blevet bragt i fare af en skadelig tab af befolkningen . Ifølge Verdensnaturfonden Føderation, er der kun 20. 000 til 25. 000 indiske elefanter tilbage i verden . Krybskytteri og skovrydning er de vigtigste årsager til denne truede af arterne , så hvis de fortsætter elefanterne kan sættes i en situation , hvor det ville være vanskeligt for deres antal til at vokse tilbage til en sund mængde .

Ekspert Insight

En af de mere interessante fakta om indiske elefanter , er den måde de opretter deres eget samfund . Disse elefanter rejse i besætninger og er meget stærkt knyttet til hinanden . Deres samfund er matriarkalsk , hvilket betyder en kvindelig elefant fører besætningen . Mand elefanter er en del af besætninger til parring formål . Når en elefant i en besætning er såret , specielt hvis det er en yngre elefant , har de andre i besætningen været kendt for at stoppe og vente på dem og endda hjælpe dem , indtil de er godt nok til at komme videre . Disse obligationer mellem elefanter er så stærke , at de ikke er set ofte i dyreriget , selv blandt andre pakdyr .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.