om lille blå fe pingviner

Anerkendt som den mindste pingvin arter i verden, Little Blue Fairy Penguin er også den mest almindeligt forekommende pingvin i New Zealand . Med deres markante blå fjer og snakkesalig social karakter , er disse nogle af de mest interessante pingviner i verden

Identifikation

Den Little Penguins , eller Blue Fairy Penguins , kaldes " Little Blues " på grund af den slående indigo-blå eller skifer-grå farve deres fjer på oversiden af deres krop . Deres underside er dog en klar hvid farve . The Blue Fairy Penguin er en meget højrøstet fugl , i stand til at lave forskellige lyde , der spænder fra kaglende til skræppende til skrigende lyde-og somme tider også lyde , der synes meget lig den, en kats mjave

Størrelse

Den Blå Fairy Penguin er kun 16 til 17 inches høj og vejer 2 til 2 1 /2 £ . Hannerne er som regel en lille smule større end hunnerne , men ikke af så meget , at du ville være i stand til at fortælle dem fra hinanden ved det .

Geografi

Little Blues er sydlige halvkugle pingviner , der lever langs kysterne i det sydlige Australien samt Tasmanien , New Zealand , og Chatham -øerne . De kan også findes i sub-antarktiske regioner syd for New Zealand .

Fakta

The Blue Fairy Penguin blev første gang observeret for videnskab og historie ved en tysk naturforsker navn Johann Reinhold Forster , der skrev ned beskrivelser af dem til tidsskrifter i 1781 . Det videnskabelige navn for Little Blue Penguins er " Eudyptula mindre . " De er kendt af mange navne , men også Fairy Penguins , Little Blue Penguins eller bare Blue Penguins . Blandt de Maori for New Zealand , er de kendt som " korara . " Deres levetid er omkring 7 år, hvis betingelserne er egnet til reel fodring og nesting . De er dag jægere , svømning ud i havet for at jage små fisk , blæksprutter , krill og krebsdyr . Om natten vender de tilbage til deres reder , i klippespalter eller Burrows foret med plantemateriale . Ligesom flere andre arter af pingvin , Little Blues Styrmanden for livet . Både hanner og hunner inkuber æggene og omsorg for de unge , som kan indeholde op til seks kyllinger i et år .

Risikofaktorer

Little Blue Penguins lever meget tættere på bebyggelser end de fleste arter af pingviner , og derfor de lider befolkningen tab mere af menneskelig indgriben . De er blevet ramt af biler , mens forsøgte at krydse trafikerede veje , og har også været jagtet af tæmmet kæledyr som hunde og katte . Olieudslip , fiskeri og tab af levesteder har også forårsaget en nedgang i deres befolkningstal . Deres naturlige rovdyr omfatter spækhuggere , sæler , hajer og måger , samt indførte arter såsom ræve og slanger . Nogle kolonier af Little Blues er faldet til faktiske uddø , og en underart af disse pingviner-kendt som Det Hvide Flippered Penguin på grund af den hvide langs kanten af sin svømmefødder-er blevet placeret på den truede dyrearter listen .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.