om isbjørne

Der var kun 10. 000 eller deromkring isbjørne i hele verden så sent som 1968 . Statslige forskrifter i hele deres udbredelsesområde er steget , at antallet til godt 25. 000. Fætre til den sorte bjørne og Grizzlies godt syd for dem , isbjørnen er kongen i den arktiske region

Størrelse

Isbjørne er den største land rovdyr i verden , med mænd vokser til en vægt på mere end £ 1. 400 . I nogle tilfælde , med den gennemsnitlige mandlige på omkring £ 850 . Hunnerne er meget lettere end mænd , med en gennemsnitlig pige vejer omkring 400 lbs. Gravide hunner kan veje et halvt ton . Isbjørnen kan nå en længde på ti meter i ekstreme tilfælde . Den største Isbjørnen i vægt er målt, var en 12- fods lange mand , der væltede skalaerne på over 2. 200 £ .

funktioner

om halsen på isbjørne er længere og tyndere end de andre bjørne . Pelsen kan være hvid til en cremet gullig nuance , eller endda en brunlig farve i visse sæsoner . Isbjørne har 5 tæer og store poter , hvilket gør dem gode svømmere .
De kan svømme under vandet for stor længder og har ører , der lå fladt ned , når de er neddykket . Fødderne har en speciel sål , der giver trækkraft på iskolde terræn , og har store kløer , der ikke kan trækkes tilbage . Isbjørne har 42 tænder, med hvilke de tåre stykker af spæk fra deres bytte og sluge hele . Deres pels kan være 2 inches tyk .

Tidsramme

I fangenskab , den ældste kendte isbjørnen levede i 41 år , men den gennemsnitlige levetid for en i Arktis er meget kortere end det. Isbjørne har været kendt for at overleve i næsten 30 år i naturen , men de fleste bor ikke tidligere alder af 18 år . De har været jaget i mere end 3. 000 år, ifølge dokumentation findes i arkæologiske ruiner . Isbjørnen blev grundigt jaget begynder i 1500-tallet , og med brugen af sådanne transportformer som snescootere og fly , i 1950'erne , de var i fare for at uddø .

Geografi

Mens bjørnespor er blevet observeret så langt mod nord som det faktiske Nordpolen , lever bedst syd for dette område . Isbjørnen er placeret på arktisk havis, øer og kyster kontinenter i langt nordlige breddegrader hele det cirkumpolare områder . De rejser til forskellige steder i deres eget hjem sortiment i løbet af året . De er blevet observeret på vej op til næsten 20 miles på en enkelt dag i hele deres område . De er afhængige af sælbestanden , som er deres vigtigste fødekilde . Hunnerne vil tilbringe størstedelen af tiden på jord i en hule , når de er gravide .

Misforståelser

På trods af hvad folk tror , er der ingen isbjørne på Sydpolen . selv om de har hvide pels , deres hud er faktisk sort , for bedre at kunne absorbere varmen fra solens stråler i det kolde klima , de lever i. Isbjørn angreb på folk normalt opstår, når mennesker støder på en mor med unger , men isbjørnen er ikke genert over overvejer mennesket som en kilde til næring .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.