hvad er den mindste delfin ?

De tre mindste af de 32 oceaniske arter af delfiner er de chilenske , Commerson 's og Hector 's . Hertil kommer , er det ferskvand tucuxi delfinen den mindste delfin af alle . Disse delfiner alle nå et gennemsnit på lige under 4 meter til lidt over 5 meter lang . Til sammenligning har de let-anerkendte Øresvin en gennemsnitlig størrelse på 10 fod og vejer et sted fra 440 til 600 pounds

Identifikation

Delfinen med den mindste gennemsnitlige størrelse er ferskvand tucuxi , også kendt som buffeo , som lever i søer , floder og flodmundinger i Amazonas -regionen i Sydamerika . Det sjældent bliver længere end 4 meter og vejer 66 pounds i gennemsnit . Dette er en af to underarter af tucuxi . Den anden er en marine delfin , som er langt større . Det ferskvand tucuxi er en af fem flod delfin arter, og er lille, tætbygget og formet som en lille Øresvin .

funktioner

Den chilenske delfin , også kendt som den sorte delfin , der netop var over 5 meter lange og vejer 130 pounds i gennemsnit . Disse delfiner faktisk er mørke grå og har en hvid mave . Med deres korte tætbygget organer , ser de kan lide marsvin . Chilenske delfiner lever af Chiles kyst og sydlige Argentina , i vand , der er overfladisk og kold . De er ikke blevet undersøgt indgående .

Overvejelser

Commerson 's delfin vokser til et gennemsnit på 5 meter , og vejer typisk omkring 100 pounds . Det kaldes også skunk delfin på grund af sin sorte og hvide farver. Commerson 's delfiner lever i to adskilte populationer , en i farvande sydlige kyst Argentina og Falklandsøerne , og den anden fra Kerguelen Øer. Kerguelen- øerne er placeret i nærheden Antarktis i Det Indiske Ocean , mellem Afrika og Australien og mod syd . Denne delfin er meget akrobatisk , hoppe , spinning og springer fra vandet , som det svømmer . Det selv svømmer på hovedet .

Advarsel

Den mindste Havet Delfinen er Hectors delfin , der vokser til omkring 5 meter lang og vejer op til 110 pounds . Denne type delfin lever kun i kystnære New Zealand . En underart af Hektors delfin kaldes Maui 's delfin , der lever i en lille isoleret gruppe ud vestkysten af Nordøen . Maui 's delfin er opført som kritisk truet af Den Internationale Union for Bevarelse af Natur og Naturressourcer . Arten har været en fælles bifangst af fiskeriet , og mange har druknet i garn . Deres levesteder er også truet af forurenende stoffer og med båd forstyrrelse . Det anslås, at færre end 150 af disse dyr er stadig eksisterer med færre end 30 kvinder i avl alder .

Størrelse

I modsætning hertil den største delfin , spækhuggeren , gennemsnit omkring 30 fod lang og cirka 10. 000 pounds . Spækhuggeren er også kendt som spækhugger , selv om det er virkelig en art af delfin .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.