hvor hurtigt virker en kænguru løbe?

Kænguruen er en af de få dyr , der ikke er i stand til at gå . Deres fødder er simpelthen ikke designet til at gå , men deres stærke bagben udstyre dem med de vidunderlige evne til at hoppe . Det er ikke usædvanligt, at kænguruer springe fra 15 til 20 meter i en enkelt bundet . Når du er i bevægelse , kan den kænguru hop op til 20 miles , inden det skal hvile , og kan nå en tophastighed på 40 miles i timen

funktioner

Kænguruer er de største levende Pungdyr . Pungdyr føder uudviklede unge og give dem næring i en særlig pose på undersiden af moderens mave . Unge kænguruer er hårløse og blinde , de vejer kun 0,03 ounce De kravler på posen efter en spyt spor skabt af moderen . Den lille baby tillægger moderens brystvorte , men ikke er i stand til at die på dette tidspunkt . Moderen har særlige muskler , der giver hende at pumpe mælk i munden på de unge . En ung kænguru kaldes en Joey forbliver i posen for 8 til 10 måneder afhængigt af arten .

Geografi

Kænguruer er hjemmehørende i Australien , Ny Guinea og et par off-shore øer . Den store røde og grå kænguru bor i græsområder og savanner tværs over Australien . Rock wallabies lever blandt klipper i den sydlige ørkener , og træet kænguru sover lykkeligt i trækronerne af regnskove i løbet af dagen og klatrer ned at fodre om natten .

Tidsramme

Den store røde og grå kænguruer kan leve 12 til 18 år i naturen . De står 6 meter høj og vejer næsten 200 kg. Den ældste registrerede kænguruen var 28 år gammel . Mindre arter har en noget kortere levetid .

Overvejelser

Kænguruer er planteædere og foder primært på græs , blade , skud og kviste . Nogle mindre sorter er altædende og supplerer deres kost med insekter og små larver .

Kænguruer er sociale dyr, og danner store grupper ( kaldet mobs ) på 10 eller flere medlemmer . Den ældste mandlige generelt påtager sig rollen som leder af pøbelen , og hjælpere frit med alle kvinder i gruppen .

Selv om de er temmelig forsagt dyr , kænguruer er hård krigere , når de er truet . Deres stærke bagben og kortere forbenene , der er udstyret med knivskarpe kløer , gøre dem til en formidabel modstander . Deres store rovdyr , foruden mand , er krokodiller og dingoer . Når angrebet af en gruppe af dingoer , vil kænguru forsøge at trække dem i vandet og drukne dem .

Advarsel

Store kænguruer rutinemæssigt jages og forgiftet af landmændene , fordi dyrene har tendens til at overgraze jorden . På trods af dette fortsat kænguruer at trives .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.