om vilde kaniner

Der er 16 forskellige arter af vilde kaniner i USA , med de mest almindelige er den østlige Cottontail . Vilde kaniner som denne har korte levetid skyldes, at de risikerer at blive dræbt af mange rovdyr , men de holder deres befolkninger op ved at have så mange som fem kuld af unge hvert år . Vilde kaniner har kostvaner bestående hovedsagelig af plantemateriale , og de foretrækker et habitat , hvor der både er en rigelig fødekilde og dækker for dem at flygte fra fjender

Misforståelser

Den fælles misforståelse er , at kaniner er gnavere , men de er ikke . De tilhører familien Leporidae og en ordre kendt som lagomorfer . Denne ordre omfatter også pattedyr , såsom pikas og harer . Der er også den tanke, at vilde kaniner og tamme kaniner hænger nøje sammen , men i virkeligheden den domesticerede versioner er fjernt beslægtet med en visse arter af vilde kaniner.

funktioner

Kaniner har lange ører , med nogle nåede 5 inches i længden . De har gode hørelse til at påvise tilstedeværelsen af fare og stærke bagben , der sætter dem i stand til at løbe og hoppe hurtigt , når det er nødvendigt. De fleste arter af vilde kaniner har en kort hale , med Cottontail der bliver hvide , hvilket giver den sit navn . Den bløde pels af de vilde kanin kan variere mellem brun , grå , og blandinger af de to farver , og det tjener til at holde kanin varme i koldt vejr . De fleste er ikke længere end en fod og vejer kun 2 eller 3 £ .

Time Frame

Når det er tid til at bære de unge , vil en vild kanin lave en rede ud af græsser og sin egen pels , som regel i en lavvandet depression under noget , der giver den beskyttelse og dækning . Nogle gange de vil bruge den forladte hule af et andet dyr . Den kvindelige kan bære unge hele året rundt i varmere klimaer og have så mange som 5:58 små i et kuld . Det Cottontail , for eksempel , race vil fra februar hele vejen igennem til september i deres nordlige område , med drægtighedsperioden kun varer 28 dage . De unge er født blind og mangler pels , men er vænnet i korte orden , normalt i så lidt som fem uger, før du flytter til at leve på deres egne .

Funktion

Den vilde kanin vil forsøge at undslippe fare ved at køre fra det i zig zag mønster . Det vil forsøge at gøre det til en hule eller et krat af tæt børste eller torne , hvor et rovdyr er ude af stand til at følge . De kan løbe så hurtigt som 20 miles i timen for en kort afstand og har endda været kendt for at klatre i et træ for at undslippe . Hvis der er fanget i det fri en vild kanin , vil stå helt stille og håber at undgå afsløring . De har været kendt for at vende om og kæmpe , når der ikke er andre alternativer , ved hjælp af deres bagben til at sparke på en fjende . Vilde kaniner bliver offer for sådanne dyr som grævling , ræve, ulve , prærieulve , slanger , høge , ørne og ugler . Kaniner er også jaget og fanget af mennesker for deres kød og skind .

Overvejelser

Alle vilde kaniner er planteædere , spise en stabil kost , der er for det meste græs , men til tider kviste , buske , blade og andre planter . De kan være en plage i haver , der fodres med grøntsager , men de kan holdes ude med en 3 meter højt hegn af hønsenet i de fleste tilfælde eller frastødt af bestemte kemikalier . Vilde kaniner opnå hovedparten af deres vand fra dug og fra de planter, de forbruger . De er coprophagic , hvilket betyder at de skal spise deres egne ekskrementer til at udtrække hvad næringsstoffer de ikke i første omgang . Når de har gjort dette de udskiller hårde træpiller , der er fulde af fibre .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.