levested for gråsæler

Gråsæler , Halichoerus grypus , er pattedyr , der tilhører den rækkefølge Pinnipedia . Gråsælen videnskabelige navn kan oversættes til " krog-næse hav gris . " Gråsæler er i familien Phocidae og ligesom spættede sæler og søelefanter , er kendt som sande sæler . I modsætning til andre pinnipeds , kan ægte sæler ikke bære vægten af deres kroppe med deres ryg lemmer . Gråsælen lever både på land og i vand og er beskyttet i USA's farvande af Marine Mammal Protection Act

Du skal bruge: .
Liste over kilder , der skal vurderes .
Liste over globale opvarmning ( GWP-værdier ) .
Liste over source- relevant emissionsfaktorer .

Identifikation

På trods af deres navn , kan gråsæler variere i farve fra hvidlig med sorte aftegninger på sortbrune med pletter af hvidt . Kvinde gråsæler er som regel lys med mørkere skjolder , mens hannerne er mørke med lysere pletter og patches . Både hanner og hunner har lysere farve på deres maver . De grå sælunger er hvide med et skær af gult . Voksne hanner kan blive op til 10 fod lang og i gennemsnit 770 £ vejer . Kvinde gråsæler kan nå op til 7 1 /2 meter i længden og vejer omkring 440 £ .

geografiske fordeling

Gray sæler findes i det nordlige Atlanterhav strækker sig fra Canadas østkyst til Østersøen . Labrador , Newfoundland og kystnære Nova Scotia er blandt grobund for gråsæler . Derudover kan kolonier af gråsæler findes langs kysterne i Danmark , Sverige , Storbritannien og Island . Unge gråsæler er kendt for at vandre over store afstande og er blevet fundet , der lever i habitater over 1. 000 miles fra deres oprindelige fødested .

habitat

Opdræt foregår på land i en række levesteder , herunder sandbanker , øer , isbjerge og ugeneret klippefyldte kyster , hvor sælerne er mindst tilbøjelige til at blive forstyrret . Sælerne samles i store grupper under parring , de fødende sæsonen , og når de kaster deres pels .



Gråsæler foder i de åbne farvande på en kost , der indeholder blæksprutte , blæksprutte , fisk , rejer og lejlighedsvis havfugle . På havet er de enten solitære eller hænge ud i små grupper . De gør brug af hele vandsøjlen fra overfladen til havbunden , når jagt efter føde . Deres spæk er afgørende for at opretholde kroppens temperatur i deres kolde vand levesteder .

Bevarelse

I fortiden , grå sæler er blevet jagtet kommercielt for deres spæk og det resulterede i en dramatisk nedgang i deres antal . Tusindvis af unge sælunger er blevet dræbt for deres hvide pels til at opfylde kravene i modebranchen . Ifølge National Marine Fisheries Service , i dag tallene er steget . Dette skyldes, at gråsæler nu er beskyttet mange steder og i andre områder en kvote er placeret på jagt . Nogle steder gråsæler er stadig dræbt, fordi de er betragtet som en gene for reduktion af fiskebestande . På trods af dette , er deres tal stigende . Dog Østersøen befolkningen , på lige over 22. 000 gråsæler , er blot en brøkdel af den oprindelige befolkning på over 88. 000 sæler . Den grå sælbestanden i Østersøen er den eneste, der har været lagt på den truede listen ved World Conservation Union .

aktuelle farer

Man -made miljøkatastrofer såsom olieudslip truer levesteder og liv grå sæler . Gråsæler er også ofte dræbt af både, ulovlig jagt og fra eksponering for andre giftige stoffer , der er ved et uheld udsættes i deres naturlige levesteder . De har også dør som følge af indtagelsen marine efterladenskaber , såsom plast og gummi . Babysæler ofte blive viklet ind i fiskenet , hvor de drukner .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.