Forskellen mellem mandlige og kvindelige kæmpe bæltedyr

Af de 20 arter af bæltedyr i eksistens , den gigantiske bæltedyret-er den største-eller Priodontes maximus . Ifølge World Land Trust , bebo de fleste af disse skabninger uberørt savanne og skov , typisk i nærheden af en bekvem vandkilde , fra Venezuela til Paraguay . Men på grund af deres reclusive karakter , er lidet kendt af den gigantiske bæltedyr . Hanner og hunner er ens i de fleste måder, herunder deres udseende og fodring vaner . Da forskning udført i naturen er til stede, er der kun et par bekræftet forskelle mellem kvinder og mænd .

Størrelse

Den kvindelige gigant bæltedyr typisk vejer lidt mindre end hannen . I gennemsnit . kroppen og hovedet kombineret af disse skabninger måle mellem 29 og 40 inches Den lange haler af de gigantiske bæltedyret kan måle 20 inches lang . De vejer mellem 40 og 72 pounds . I fangenskab har nogle nået så meget som 132 pounds .

Reproduktion

Eftertryk hvor kvindelige og mandlige kæmpe bæltedyr adskiller de fleste . Little feltarbejde har været gjort for at dokumentere parring perioder og praksis i den gigantiske bæltedyr, så de fleste af hvad folk ved om det mandlige og kvindelige roller i reproduktion og forældreskab er hentet fra studier af andre bæltedyr grupper . Ifølge en August 2010 artikel fra University of Michigan Museum of Zoology , er det logisk at antage to gigantiske bæltedyr par til en ynglesæson i en hule . En eller lejlighedsvis et par afkom skyldes avl , og babyer vejer mindre end et halvt pund ved fødslen . Hunnerne beskytte og bo med deres unge i fire til seks uger , indtil barnet er helt vænnet fra, og derefter yderligere fire til seks måneder , indtil babyer modnes .

Beskrivelse

De fleste egenskaber af det mandlige og kvindelige kæmpe bæltedyr har de samme, også udseende . Deres hårde skaller består af knoklet , hængslede plader-11 til 13 rundt om kroppen og tre eller fire om halsen området . De har 80 til 100 tænder , hvilket er mere end nogen anden pattedyr

Fodring

Mandlige og kvindelige bæltedyr foder på samme måde-. solitarily , nocturnally , tilbringer det meste af deres tid i underjordiske gange . Giant bæltedyr , ligesom mange andre arter , har fire tæer på både forreste fødder og fem på hver bagben mad , alle udjævnet med formidable kløer . De ankommer til deres føde ved hjælp af kraftfulde ben og lange kløer . Kløerne på den tredje tæerne rager længere end resten med en segl form , at grave underjordiske . De foretrækker termitkrigen og myre gravhøje og efter fodring , vil ofte forblive i deres hule i op til 24 timer.

Status

Som i august 2010, den gigantiske bæltedyret status blev anset truet af Den Internationale Union for Bevarelse af Natur . Det er på IUCN's rødliste over truede arter og anses for at have en faldende befolkning . Almindelige årsager til dette omfatter jagt , ødelæggelse af levesteder og fangst og drab for ulovlig handel med dyr .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.