hjemsted for den frie tailed bat

De fleste flagermus udviser en kort hale , der er vanskeligt at skelne inden for dens membran . Den gratis-tailed bat hale stikker ud over denne membran med en klart defineret længde , deraf navnet . Som meget omgængelig dyr . free-tailed flagermus side om side med hunde af andre arter De fleste arter findes i det sydlige USA , Mellemamerika og det nordlige halvdel af Sydamerika

Big Gratis-tailed Bat

Denne art , Nyctinomops macrotis , er genkendelig ved sin større format . Big fri-tailed flagermus vejer op til 30 gram eller lidt over 1 ounce og udvide til 134 mm eller ca 5,27 inches i længden . Den store gratis-tailed bat tider flyver så langt nordpå som British Columbia , selv om dens normale interval er det sydlige USA , Mellemamerika og så langt sydpå som Uruguay . De foretrækker at sætte sig i stenede canyon sprækker , men lejlighedsvis bebo bygninger .

mexicansk Gratis-tailed Bat

Også kaldet den brasilianske gratis -hale bat , Tadarida brasiliensis , dette pattedyr har røde , mørk brun eller grå pels , lang vinger og bred ører . Den lever i hele den vestlige og sydlige del af USA, men som regel fluer syd for vinteren , migrering til Mexico eller Mellemamerika og vender tilbage i foråret .



brasilianske fri -tailed flagermus foretrækker steder i nærheden af vand , hvor insekter samles . Huler give deres favorit siddesteder , men også yngler i forladte bygninger eller under broer .

hul Gratis-tailed Bat

Det hul gratis-tailed bat , Nyctinomops femorosacca , ser meget gerne den brasilianske gratis -tailed bat , undtagen at det har en " lomme " eller fold i huden, i nærheden af hver knæ . Sit område omfatter dele af Californien , Arizona , New Mexico , Texas og Mexico . En indfødt i ørkenen og semi-aride omgivelser , det lever i klippen sprækker , huler og lofter . Lidt er kendt om denne BAT's vaner , bortset fra at den spiser en lang række insekter og formentlig bærer en levende unger i slutningen af juni eller i begyndelsen af juli.

Wroughton 's Free-tailed Bat

Wroughton gratis-haler , Otomops wroughtoni , praler brun og hvid farve , kort hår og store ører . De lever af insekter og sandsynligvis forsynet med en levende unger rundt december. Små grupper på omkring 5-7 personer bor inden for en koloni .



en truet art , har Wroughton gratis-hale ikke bor i den vestlige halvkugle . Denne sjældne og flygtige bat er kun fundet i fjerntliggende huler i tre kendte kolonier . To kolonier findes i Indien og en ligger inden for grænserne af Cambodja .

interessante Bat Fakta

I en fouragering udflugt , flagermus forbruge cirka en fjerdedel af deres vægt . Under en enkelt nat , kan de spise halvdelen af deres vægt i møl og andre insekter .



Gratis -tailed flagermus lever op til 18 år .



kaldet " jets " af free-tailed arter , den mexicanske frit haler flyve 60 miles i timen .



I modsætning til populær myte , vil flagermus ikke blive viklet ind i menneskehår .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.