forskelle mellem mandlige og kvindelige sneharer

Arctic harer , også kaldet Polar kaniner eller Lepus Arcticus , lever i kolde områder i verden , især i det nordlige Canada . Deres kroppe er specielt designet til at leve i det bjergrige og polare områder , viser en bred vifte af egenskaber for at overleve i deres naturlige habitat . Karakteristika af mandlige og kvindelige harer forskellige bemærkelsesværdigt , primært i deres adfærd , seksuel aktivitet og forældre .

Størrelse

Både mandlige og kvindelige sneharer er større end almindelig harer . Ifølge det nordvestlige Wildlife Preservation Society ( NWPS ) , vejer sneharer omkring ni til 11 pounds , og den gennemsnitlige omkring 23 inches i længden . Ifølge LitSite Alaska , et projekt af Alaska litterære Consortium , kvinder er mænd og babyer hedder gør , bukke og leverets hhv . Mandlige og kvindelige sneharer er strukturelt meget lig hinanden , men hunner er ofte en lidt større i størrelse end mænd .

Aggressiv adfærd

Selvom sneharer er en social art , gør de ikke altid får sammen med hinanden . Hannerne ofte konkurrerer med hinanden , stående på deres bageste ben , boksning ( batting deres forpoter ) og ridser hinanden , men de bider ikke , ifølge LitSite Alaska . Det NWPS bemærker, at denne boksning konkurrence normalt er indledt af en kvindelig shooing væk en mandlig , når hun ikke ønsker at parre .



Aggressiv adfærd er mest udbredt i parringssæsonen . Men det forekommer også på andre tidspunkter, som i slagsmål fødevarer eller i en udstilling af fjendtlighed fra en mandlig til en anden . Der er ingen dominans blandt mænd og kvinder .

seksuel aktivitet børn

Fremkomsten af parringstiden signaleres af væksten i den mandlige gonader . Mand harer forlade deres hjem sortiment , som normalt består af en kvadrat mile , i parringssæsonen . Hunnerne sjældent vandre væk fra deres hjem sortiment . Parring finder sted i april og maj , og unge er født omkring juni eller juli , ifølge University of Michigan . Hanner forsøger at parre sig med andre arktiske hare-hvis de ikke anerkender , om en anden hare er mand eller kvinde . Parringen proces omfatter de mandlige bidende nakke , skulder og ryg af den kvindelige , hvilket ofte resulterer i blodsudgydelser .



En doe bærer hende strøelse til næsten to måneder før fødslen . Ifølge LitSite Alaska , kan hun have op til otte eller ni leverets . Forskning fra University of Michigan bemærker , at mænd normalt parre igen med andre hunner , forlader hun efter fødslen af de unge. Den leverets blive i deres mors hjem sortiment , indtil de er gamle nok til at overleve selvstændigt . Selv om moderen konstant overvåger hendes unger , indtil de er 8 til 9 uger gammel , hun begrænser sin sygepleje besøg på omkring en en dag , efter den canadiske Museum of Nature .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.