levested for Cobra

Cobra familien inkluderer en række underart indfødte til Afrika og Asien . Meget fleksible , kan Cobras trives i ørkener , overdrev , regnskov og bjerge . De kan svømme , klatre i træer og flytte hurtigt langs jorden . Mange arter af Cobra var engang beundrede eller tilbedt i dele af det østlige halvkugle . Nu er vilde Cobras truet af skovrydning og udvide menneskelige samfund , samt jagt og kæledyr handel

Forest Cobra

Som navnet antyder , skoven Cobra er en trælevende arter , der tilbringer det meste af sit liv i træerne . Det er hjemmehørende i regnskoven i Vestafrika , hvor den jager fugle , små pattedyr og andre slanger-selv unge af sin egen slags . Den næststørste af cobra familien , skoven Cobra har et stærkt bid og betragtes som aggressiv . Parring vaner af det mandlige skoven cobra indeholde en kampklar rituel dans , hvor vinderen tjener opmærksom på de kvindelige .

King Cobra

Den kongekobraen er verdens største giftige slange . Det gør sit hjem i tykke vegetation , såsom mangrover , bambus skove og regnskovene , hvor det søger efter byttedyr i vandet , i træerne eller langs jorden . Det primært spiser andre slanger . Kongekobraen foretrækker regnfuld steder og høj højde (højere end 6. 500 meter over havets overflade ) . Det indtager meget af det sydlige Asien , fra Indien til Filippinerne .

indiske Cobra

Den indiske Cobra er hjemmehørende i det sydøstlige Asien , især Malaysia , Pakistan , Indien og Sri Lanka . Ifølge ReptileChannel. com , indiske Cobras " findes i mange levesteder , men generelt foretrækker åbne skovbryn , marker og områderne omkring landsbyerne , ofte med vand i nærheden . " Den indiske Cobra vil typisk tilpasse sig ethvert miljø , hvor byttet er rigeligt . Dens foretrukne kost er gnavere .

Spitting Cobra

Den spyttende Cobra er hugtænder gør det muligt præcist at sprøjte giften ind i ansigtet og øjnene af rovfugle eller rovdyr . Den spyttede mekanisme er pålidelig ved afstande på op til 8 meter og nogle gange længere. Selv om dens adfærd betragtes som farlig , den spyttede cobra sjældent bider . Det er hjemmehørende i Natal , Tanzania , Namibia og Angola .

egyptiske Cobra

Den egyptiske Cobra er en af de største og mest geografisk forskelligartede Cobras . Den foretrækker semi-aride forhold i nærheden af en vandkilde . Dens typiske kost indeholder andre slanger samt fugle og små pattedyr . Den egyptiske Cobra bor i Asien og det nordlige Afrika . Vilde bestande af den egyptiske cobra er faldende på grund af tab af naturtyper og overdreven jagt .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.