marine - oddere levesteder

Marine oddere er brede-mundkurv , brun-behårede pattedyr , der lever i Stillehavet . I 1976 erklærede den amerikanske regering det marine odder en truet art , en betegnelse , der fortsætter i dag . Ifølge University of Michigan Museum of Zoology , kun omkring 1. 000 marine oddere findes i naturen

Du skal bruge: .
Crystals
Saltvand ( ekstraudstyr) .
Af fajance eller grøn skål ( ekstraudstyr) .
Salt ( ekstraudstyr) .
Brune ris ( valgfrit ) .

Habitat

Marine oddere er de eneste arter af odder , der lever udelukkende i en saltvand miljø . Selv om de bruger det meste af deres tid i vand, hav oddere også bruge og foretrækker områder med stenet rager , især dem , der omfatter huler . Caves give marine oddere med beskyttelse og også tiltrække de oddere ' bytte .

Range

Marine odderen findes langs Stillehavet kyster i Sydamerika , der begynder i det nordlige Peru og udvidelse sydpå til spidsen af kontinentet . Marine oddere er blevet spottet i Peru , Chile og Argentina .

Betydning

Ifølge University of Michigan Museum of Zoology , ødelæggelse af levesteder er en stor trussel mod havmiljøet oddere , samt forurening af havene , de er afhængige af for fødevarer . Krybskytter også dræbe marine oddere til pels . Dag , populationer tendens til at optræde i små , isolerede grupper .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.