kost capybaras

Capybaras , den største gnaver i verden , er for det meste hjemmehørende i Sydamerika . Som delvis vandlevende dyr , har en tendens capybaras til at leve i søer omgivet af skov . Deres føde består af både land og vandplanter

Typer

Det capybara er en type planteædende kendt som graminivore ; de for det meste spiser . planter fra familien Poacaea . Capybaras er meget at vælge om deres kost , de fleste vil kun forbruge omkring fire til seks forskellige typer af planter , både fra land og vand . Hver capybara bruger mellem seks og otte pounds af fødevarer om dagen . Capybaras vil ikke græsse i samme sti på hinanden følgende dage, for at give deres fødekilder tid til at genopbygge .

Regurgitation

Capybaras vil tygge deres kost , sluge det og gylpe det til at danne drøv . De vil så tygger drøv , og sluge det for anden gang . Processen giver alle proteinindholdet til at være vundet af maden . Desuden vil unge ofte spise Drøv tygges af voksne .

Coprophagia

Capybaras er coprophagous , hvilket betyder at de vil forbruge deres egen afføring . Det hjælper dem få bakterier og cellulose fra græsset , samt erhverve det højeste beløb af protein muligt fra deres mad .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.