hvad er funktioner af flydende paraffin ?

Flydende paraffin er en yderst raffineret hvid mineralolie , der er hvid , lugtfri , smagløs og voksagtig . Absolut Astronomi rapporter om, at mad-grade paraffin-den faste form af paraffin-bruges til at pels frugt for at give den et skinnende udseende . Paraffin er spiselige , men nondigestible , da den passerer gennem kroppen uden at bryde ned . Omnipelagos. com forklarer , at paraffin i USA er forskellig fra det brændstof af samme navn i Det Forenede Kongerige, der er kendt som petroleum i USA .

Terapeutiske

Paraffin bade er en terapeutisk behandling for mennesker med gigt , udvalg af bevægelse spørgsmål , forstuvninger , ledstivhed og kroniske smerter . Fitness Engros Online ( FWO ) forklarer , at paraffin-hvilket er billigere end paraffinolie og også er genanvendelige-sættes i en dyb tank og varmes lige nok til at smelte . Efter det er smeltet , hænder og håndled , fødder og ankler , eller albuer kan være nedsænket i væsken . FWO advarer om, at personer med åbne snit eller sår , inflammatoriske hudsygdomme , en perifer vaskulær sygdom eller nedsat bevægelighed, ikke bør anvende en paraffin bad . Hvis du er i tvivl , konsultere en læge eller terapeut .

afførende

Flydende paraffin , i sin raffinerede staten som et mineral hvid olie , der bruges som et afføringsmiddel for mennesker med kronisk forstoppelse . Paraffin passerer gennem fordøjelsessystemet og mave skrifter uden at blive absorberet . Ifølge Women 's Menopause Health Center , flydende paraffin ( mineralsk olie ) er en over -the-counter option , der tages oralt at smøre fecal spørgsmål , så det kan passere lettere gennem tarmsystemet . Som enhver afførende , forårsager overforbrug anal irritation , og kroppens evne til at absorbere nogle vitaminer kan blive forringet og føre til en alvorlig fejlernæring .

Kosmetolog og dermatologi

Hvid og mineralske olier er skabt gennem en flydende paraffin raffinering . Paraffin olie er brugt som en blanding base for kosmetik . Viskositeten og andre egenskaber kan ændres for at påvirke tykkelsen af baser . Ifølge paraffinolie 'website , omfatter produkter , der indeholder paraffinolie baby olie , fugtgivende lotion , solcreme olier og hår olier . Inden for dermatologi , er det bruges til behandling af hudsygdomme som eksem og som en blødgørende . Underrette en læge eller hudlæge , hvis huden skal bryde ud eller ændre udseende efter brug af paraffin fedtcreme eller lotion .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.