Toucan fugleområder

Det Toucan er en type Neotropical fugl med en meget stor , farvestrålende regningen . Ifølge den Honolulu Zoo , er den største arter af Toucan omkring 25 inches i længden , mens de mindste arter er omkring 14 inches lang . Fuglenes farvestrålende regninger udgør omkring en tredjedel af deres længde . Tukaner spiser det meste frugt , men også forbruge nogle æg , insekter , firben og Beliggende fugle . Disse legende fugle ofte nyde spil i deres trætop levesteder

Range

tukaner kan findes i tropiske og subtropiske skove i det østlige Sydamerika og i Mellemamerika . De fleste tukaner bor i Argentina , Paraguay og Brasilien , men nogle findes så langt nordpå som det sydlige Mexico og det nordlige Colombia . Venezuela og Belize er også hjemsted for nogle arter af Toucan .

Flokke

tukaner tilbringer det meste af deres tid i tjavset flokke . Deres grupper er ikke generelt godt organiseret , den måde flokke af gæs eller lignende fugle kan være . Disse flokke er generelt placeret højt i trætoppene . Fuglene hop fra gren til gren , der flyver kun, når afstanden er for stor , og bade i regnvand fanget i træ hulninger .

Nesting

Den Toucan reder i huller i træstammer og grene . To til fire æg lægges i en uforet hulrum . Den nederste kan afbødes med regurgitated frugt frø eller træflis . Begge forældre aksjer inkubation opgaver , men tilbringer lidt tid på det . Tukaner inkuberes deres reder for kun en time eller så på et tidspunkt , og ofte forlader æggene udækket . Forældrene giver redeunger med frugt indtil de er omkring otte uger gamle .

Farve

tukaner ' lyse farver kan forekomme at skille sig ud , men faktisk fungerer som beskyttende farve i skoven baldakin . Lyset under bladene er dappled og skift ofte , hvilket skaber pletter af lysstyrke og mørke . Tukaner har mærker som efterligner disse patches . Men , de ikke bruger mange kræfter at forsøge at skjule-faktisk få de fleste tukaner en masse støj og bruger meget af deres tid i det fri. De er afhængige af deres farver , når rovdyr er i nærheden.

Migration

De fleste Toucan arter er ikke-vandrende , og bor i samme område året rundt . Et par arter må transporttiden efter årstiden , dog . De tilbringer foråret og sommeren i bjergskove , derefter flytte til lavlandet for om vinteren og efteråret.


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.