sikahjorte kost

Sikahjorte kaldes også Sika elg og asiatiske elg . Selvom oprindeligt fra Asien , er de blevet spredt til Nordamerika med henblik på kød landbrug og jagt . Sikahjorte ikke direkte konkurrerer med hjemmehørende arter for mad og husly , og de er derfor ikke betragtes som invasive . Den sikahjorte kost påvirker mange aspekter af sit liv

funktioner

Sika hjorte er planteædende , hvilket betyder, at de lever udelukkende på planter . De primært spiser græs og mose vegetation , men de vil også spise landbrugsafgrøder som majs og sojabønner . Dette kan gøre dem en pest i stort set landbrugsområder .

Beliggenhed

Sika hjorte findes på steder , hvor de nemt kan søge føde , og de er tiltrukket af moser , sumpe og skovområder . De kan også leve blandt sand klitter eller i fyrreskove . De er hjemmehørende i Japan , Taiwan , Korea og Kina , men de er også fundet i hele USA . Der er store flokke af sikahjorte i Texas .

Tidsramme

Den sikahjorte er mest aktiv mellem daggry og skumring , og det er i denne periode , hvor de vil foder til den mad, de spiser . De er ikke meget sociale rådyr , og de ikke roame i besætninger . I stedet vil de fouragere på egen hånd , selv om små grupper på to til tre kan lejlighedsvis være seende .

Reproduktion

I brunsttiden , vil mænd begynde at konkurrere om territorium , udvide mængden af jord og fødevarer, de kontrollerer . De vil blive mere aggressive andre hanner , og integrere så mange kvinder på deres område som muligt . Mængden af territorium, som en mandlig sikahjorte kontrol vedrører hvor mange hunner , at det kan samle , som de større område vil give mulighed for større beløb af fouragere muligheder for kvinder. Ifølge eNature , mener mandlige sikahjorte ikke foder meget i løbet af brunsttiden , selvom hun vil .

Fodring

Sika hjorte er mellemprodukter foderautomater , hvilket betyder , at de har et fordøjelsessystem , der giver dem mulighed for at spise en bred vifte af planter . Deres fordøjelse kræver omkring seks fodring perioder om dagen . De fordøje maden hurtigere end køer , som er grazers , og de spiser mindre hyppigt end whitetail hjorte , som er browsere .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.