typer af oddere

Otters er mårdyr , der tilhører samme gruppe af dyr som stinkdyr , jærv og væsler . Oddere dele visse træk , såsom en strømlinet krop , stærk hale og svømmehud , som gør det muligt for dem at være kraftfuld og adræt svømmere . Oddere er hjemme i vandet , med nogle arter at tilbringe størstedelen af deres tid i floder , søer og havet . To typer af oddere lever i Nordamerika , med en større variation i andre dele af verden .

Giant River Otter

Den gigantiske flod oddere , der lever i La Plata , Amazon og Orinoco- floden systemer i Sydamerika er den største af alle oddere . Nogle nå længder på 6 meter og vejer tæt på 75 pounds . Disse oddere i besiddelse af de vandafvisende frakker fælles for alle oddere og kan lukke deres ører og næsebor , når nedsænket i vand . Kæmpen odder , ifølge National Geographic hjemmeside , kan forbruge fra seks til ni pounds fisk per dag , med væsner såsom slanger og krebs også på deres menuer . River oddere lever i grupper , og dyrene vil forsvare deres område fra angriberne . Kæmpen Floden Odderen lidt meget fældefangst og jagt , hvilket reducerer sit sortiment fra over det meste af Sydamerika til dens nuværende tilstand , med befolkningen skønnes at være et par tusinde .

eurasiske Otters

Nej odder i verden har den geografiske fordeling så omfattende som den eurasiske odder . Denne mellemstore odder , som i gennemsnit mellem 15 og 20 pounds . bor i områder, der spænder fra Europas kystnære atlantiske region til Ruslands Pacific Coast , det nordlige Afrika og AsienDet eurasiske odder er den mest uafhængige og ensom af oddere , med hannerne , der har et stort område til at patruljere , der ikke indeholder andre hanner , selv om det kan indeholde nogle hunner . Den Eurasiske oddere typisk søger føde om natten .

Northern River Otter

Det nordlige flod Odderen i Nordamerika vil forblive aktive i løbet af dagen , hvis mennesker ikke forstyrrer sin liste . Dette odder lever i vandløb , floder og andre vandområder i skovrige regioner af kontinentet . Den nordlige Floden Odderen er hjemme i vandet , rejser sig en smule, da det slidbaner vand for at få vist sine omgivelser , i henhold til " National Audubon Society Field Guide til Pattedyr . " Den nordlige Floden Odderen morer sig selv, når alene eller i grupper . Disse oddere engagere sig i aktiviteter såsom organ surfing i den nuværende af vandløb og floder eller glide ned mudret stier i vandet .

Sea Otter

Den havodder er den tungeste medlem af væsel familien , med nogle vejer helt op til 100 pounds . Disse havpattedyr har, hvad Defenders of Wildlife hjemmeside beskriver som det tætteste pels af alle dyr , der gør op for deres mangel på spæklag mest havpattedyr er nødt til at holde varmen . Havoddere bruger meget af deres tid i lavvandede kystnære farvande i Stillehavet , fra Californien til Alaska og slukke Sibirien og Japan . Havet odder bestaar på livet i havet , såsom søpindsvin , muslinger og krabber , erhvervet ved at dykke til afstande så dybt som 330 meter under overfladen .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.