om Wallaby

Det Wallaby er en nær slægtning til kænguru , men typisk mindre i størrelse . Animal Corner site rapporter findes omkring 30 forskellige slags kænguruer , med National Geographic hjemmeside henviser til, at de fleste falder i kategorier baseret på den type terræn , hvor de bor

Geografi

Wallabies bebor Australien , New Zealand og de omkringliggende øer i denne del af verden . Mens kænguruer foretrækker åbne områder, wallabies bor i skove , klippefyldte omgivelser eller brushy krat . Feral populationer af wallabies findes , såsom en lille bestand af kænguruer på Isle of Man i England . Disse wallabies alle stammer fra en ynglende par , der flygtede fra en dyrepark på øen .

Pungdyr

Det Wallaby er en pungdyr , som besidder en pose , som den unge udvikler sig. Yngletiden forekommer normalt i januar og februar . Det tager 28 dage for barnet at gestate og så snart barnet er født , det gør sin vej ind i lomme i den forreste del af den kvindelige , hvis den konstaterer næring i form af hendes mælkekirtler . Efter to måneder er Wallaby baby gammel nok til at vove sig ud af posen , men når der er fare vises , vil de unge ofte hop tilbage i sikkerhed.

Funktion

To af de funktioner , der wallabies deler med kænguruer , er store haler og bagben , med begge disse dele besidder stor styrke . Den Wallaby bruger sin hale til at hjælpe med at holde sin balance, da det humle langs , og det støtter Wallaby som det sidder . Bagbenene drive Wallaby på vej , som det springer omkring . Den Wallaby kan også forsvare sig effektivt med sine bagben ved at sparke en fjende med dem .

Kost

At være planteædere , de Wallaby beror udelukkende på græs og andre planter som en kilde til mad . Ansigtet af en Wallaby er lang , med dyrets gab byder fladt store flade tænder at tygge vegetation . Nogle wallabies få de fleste af deres vand fra de planter, de forbruger . Andre har evnen til at drikke brakvand uden skadelige virkninger.

Overvejelser

Størrelsen af de mange Wallaby arter varierer , med nogle på størrelse med store kaniner og en type så høj som 6 fod . Deres vægt spænder fra £ 4 til omkring 50 £ . De større wallabies er mest aktive i dagtimerne , med mindre typer natlig i naturen . Større arter af wallabies ofte danne grupper , der kan række så mange som 50 , mens de mindre Wallaby tendens til at leve et langt mere ensom eksistens .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.