naturlige habitat sorte bjørne

Den sorte bærer på én gang boede på tværs af alle Nordamerika , med de arter fraværende kun fra den nordlige tundra og USA 's Desert sydvest . Dens naturlige habitat er nu meget mindre , men den sorte bærer stadig har en bred distribution. Den sorte Bjørnen er en fleksibel væsen , i stand til at leve i mange levesteder

Geografi

Den sorte bjørn lever næsten hele i Alaska med undtagelse af de kystnære områder . Bjørnen sortiment strækker sig over det meste af Canada og ind i New England , den øverste Store Søer og gennem Appalachian Mountains . Sorte bjørne findes også i Florida , dele af Deep South , dele af Oklahoma og Arkansas , Rocky Mountains og i Pacific Northwest , syd gennem det centrale Californien .

Habitat Krav

The Vermont Fish and Wildlife hjemmeside beskriver ideelle sort bjørn levesteder som en blanding af vådområder , nåletræer-herunder hemlocks og fyrretræer-og hårdttræ arter som eg og bøg . Der bør være masser af vand og tæt dække . Nåletræer er vigtige for læ , når dens regn , sne eller sol beats ned om sommeren . Den løvtræ giver ernæringsmæssige nødder som agern og beechnuts hvorpå bjørnen let fouragerer . Ud over brug passende drikkevand , er bærer dygtige til at fange fisk til at supplere deres kost , så vandløb , damme og søer er nødvendigheder .

funktioner

Fordi den sorte bjørn har så stort et geografisk område i hele Nordamerika , det vil leve i en lang række habitater . For eksempel bor sorte bjørne i Big Bend National Park , i Chisos bjergene langs Texas-mexicanske grænse . Økosystemet indeholder enebær træer , madrone , eg , persimmon og Pinon fyr , som alle giver den sorte bjørn med skygge i løbet af dagen , samt ly . Bjørnene kan overleve på pinjekerner , bær , frugter og agern disse arter producere , sammen med vand fra bjergene " fjedre og ferskvand puljer .

Størrelse

"National Audubon Society Field Guide til pattedyr " rapporter , der den typiske voksne mandlige sort bjørn har en rækkevidde på 8 til 15 kvadrat miles . Den mandlige 's sortiment er normalt dobbelt størrelse af, hvad den kvindelige opkald hjem , idet ca 2 til 6 kvadrat miles . De nordamerikanske Bear Center hjemmeside siger, at de yngre unghest bærer har et lille udvalg , når de først forlader deres mødre , der kun vover sig indenfor en for 2 kvadratkilometer område af deres naturlige levesteder .

Winter Den websteder

Bamser vil hul op før vinteren i en hule , hvor deres stofskifte og deres åndedræt falde , da de sover meget af tiden . Bjørnen er vinter hjem kan være en pensel bunke , en sprække i klipperne , en hule , et hult træ , hule log eller et hul i sort bjørn graver i jorden under et træ . Bears vil Den op i rødderne af væltede træer , mens nogle endda vil mode en hule ud af en sne bank . Hunnerne er mere selektive i valget af deres vinter bolig , normalt vælger sites, der tilbyder beskyttelse mod alle de elementer, hvis det er muligt.


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.