om den store blå hejre fugl

Den store blå Hejren er en stor fugl , der kan findes mange steder i verden , men mest fremtrædende i Nordamerika . Disse prægtige fugle blev oprindeligt beskrevet af Carl Linné i 1700-tallet og består af flere underarter . Fuglen er meget kendt og har været godt dokumenteret af forskere siden sin opdagelse

Udseende

Den store blå Hejren er en høj , slank fugl med en lang hals og betydeligt bulkier underkroppen. Bagsiden af Halsen er grålig-rød , næsten rust-farvet , mens den forreste er sort og hvid . Dens hoved er bleg med hvidt ansigt og og to sorte striber løber fra sine øjne på bagsiden af hovedet og en orange regningen . De fleste af dens krop fjer er en blanding af kedelig grå og rødgods blå og givet det navn . Der er normalt striber af sort og hvid foring dens bug .

Størrelse

Den store blå Hejren er en forholdsvis stor fugl , og er i virkeligheden den største hejre i Nordamerika . Fra hoved til hale , spænder Hejren fra omkring 35 til 55 inches , med et vingefang måler mellem 66 og 79 inches . I gennemsnit toppen fuglene ud omkring £ 4,5 . En underarter , den store hvide hejre , der er hjemmehørende på Florida , er omkring en fjerdedel mindre .

Habitat

Store blå hejrer bebor vådområder og stadig , lavt vand . De bor i moser , sumpe , oversvømmede enge og langs næsten alle kyster i både ferskvand og saltvand miljøer . Det hejrer kan findes næsten overalt i hele Nordamerika , herunder Alaska og det meste af Canada , der strækker sig ned til det nordlige og centrale Mexico . Der er omflakkende populationer rapporteret i Hawaii , Grønland og England .

Kost

Blue hejrer er ikke kræsne . Selvom deres kost består hovedsageligt af små fisk , de har også været kendt for at spise skildpadder , firben , frøer , små pattedyr , krabber og andre fugle . De har ikke tygge deres mad og i stedet sluge det hele . Hejren jager ved vade gennem vandet og spiring enhver forbipasserende fisk eller små byttedyr vare, skal tossing den i munden og sluger den ned . På grund af denne adfærd , er hejrer været kendt for at kvæle den bytte for stor for dem at sluge .

Reproduktion

Hejrer er koloni opdrættere , hvilket betyder, at snesevis eller endda hundredvis af enkeltpersoner vil finde et sted at etablere en Rookery ( benævnt en heronry med hejrer ) bestående af mellem fem og 500 individuelle reder . Hunnerne vil lægge omkring 05:56 æg , som derefter inkuberes for omkring en måned før klækning . Babyerne fodres af både mandlige og kvindelige forældre , de gylpe delvist fordøjet mad direkte ind i deres spædbørn munden .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.