Hvordan vilde chinchillaer får deres mad ?

Den chinchilla har fået sit navn fra Chincha mennesker, der boede i Andesbjergene og var iført chinchilla pels at afværge den kolde . Vilde chinchillaer er nu ret sjældne , at have været jagtet for deres pels , og de er nu begrænset til stenede krat skråninger i Andes bjergene i Chile , hvor der tidligere var befolkninger i Argentina , Bolivia og Peru . Inden for denne naturtype de indtager en overvejende planteædende kost

Kost

Wild chinchillaer overleve primært på vegetationen . De vil fortære bladene alle former for planter , samt frø , græs , frugter og blomster , afhængig af sæsonen og de arter af planter inden for deres hjem for rækkevidde. Chinchillaer også vil supplere deres kost med små insekter som græshopper , natsværmere og centipedes .

finde føde

I naturen , chinchillaer lever i sociale kolonier består af familiemedlemmer. De lever Burrows inden stenet sprækker eller under jorden . Typisk vil gruppen forlader hule tidligt om morgenen for at søge efter føde . Fordi vegetationen kan ringe , de er i stand til at rejse flere miles for at foder. De er opportunistiske , spiser noget passende at de finder , i modsætning til koncentrere sig om en enkelt art .

spise mad

Fordøjelsessystemet af de vilde chinchilla er ikke særlig effektiv . Det er ikke effektivt nedbryde cellulose i vegetationen , der danner størstedelen af chinchilla kost . Det betyder , at chinchillaer skal spise en hel del for at få de næringsstoffer de behøver. De vil også spise deres afføring for at få det maksimale beløb af næringsstoffer fra maden .

Vand

Vilde chinchillaer ikke forbruger meget vand . De vil også undgå at spise planter, der indeholder fugt , såsom kaktus . Dette skyldes, at deres fordøjelsessystem ikke vil sammenfatte vandet meget hurtigt , hvilket kan forårsage oppustethed . Dette kan vise sig fatalt .

chinchillaer som Food

Karakteren af deres levested betyder, at chinchillaer ikke har den beskyttelse af skov eller lange græs , at lignende størrelse pattedyr på andre områder vil bruge til at undgå rovdyr . Som forsvar , er vilde chinchillaer utrolig adræt , i stand til at hoppe mere end 6 fod . De skal bruge deres smidighed for at undslippe rovfugle , slanger , stinkdyr og katte . Hvis de blev angrebet , en chinchilla vil spray urin og er i stand til at kaste pels for at undslippe .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.