om flod oddere

River oddere ( lontra canadensis ) er semiakvatiske , ferskvand pattedyr . De bruger lyde , snak og dufte til at kommunikere med andre oddere : hanner lever enkeltvis , mens hunnerne og deres unger lever sammen i grupper . River oddere er en vigtig del af økosystemet , de regulere krebsdyr og hvirvelløse dyr livet i deres miljø . Floden odder er en stærk svømmer og dykker , og også en hurtig løber

Fysiske kendetegn

River oddere generelt vejer 12 til 30 pounds , og kan fra 40 til 60 inches i længden , mandlige odderen er normalt større end kvindelige oddere . Oddere har korte ben og lange organer med en muskuløs hale . Den oddere ' pels er blød og har en tyk underuld og tyndere overfrakke . Pelsen er mørkebrun , med en lighter underbelly . Det holder dyret varmt i vandet og i sin hule. Odderen har også længe whiskers , der anvendes til at skelne miljømæssige egenskaber .

Livscyklus

River oddere race mellem marts og april , og deres unger er født mellem november og maj . Kvinde oddere levere 05:59 unger , og den gennemsnitlige omkring to pr sæson . Kvinde oddere hæve ungerne uden bistand fra den mandlige . På 2 måneder , lære ungerne at svømme , ved 2 til 3 år , er seksuel modenhed nået . I naturen lever flod oddere 8 til 9 år . i fangenskab , har de levet op til 21 år

Kostvaner

oddere spiser en varieret kost af kød og vegetation . Muslinger , muslinger , snegle , frøer og fisk udgør hovedparten af deres kost . Derudover vil odderen æder fugle og plantemateriale . Oddere plejer at spise mindre mad kilder ( under 3 inches i længden ) , mens de resterende i vandet , men de tager større fødekilder land til forbrug .

Habitat

River oddere lever i en bred vifte af ferskvand og kystnære miljøer , herunder floder , moser , søer og sumpe . Dyrene trives i forskellige klimaer . River oddere vil bebo næsten alle andre steder , hvor de kan finde tilstrækkelig føde og drikkevand. Oddere bygge og bo i små huler , adgang til dem via en undersøisk indgang . De pakke den indvendige , tørre del af kulen med blade , bark , hår , græs og mos til at skabe et klima-kontrolleret , sikkert miljø .

Tilpasning

River oddere har svømmehud fødder og en muskuløs hale , der begge som anvendes til svømning . Den oddere ' næsebor og ører segl for at forhindre vandlækage vandet , mens dyret dyk efter føde. Dyrene har et meget højt stofskifte . De jager primært om natten , men kan ses i løbet af dagen : de er kendt for at slide på mudret eller sneklædte bakker , ind i søen eller floden , de kalder hjem .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.