Fakta om marine oddere

De marine odder (også kendt som Lontra Felina ) er den mindste af alle odder arter . De marine odder lever langs vestkysten af Sydamerika , bebo kystlinjer i Peru , Argentina og Chile . De spiser en altædende kost , primært bestående af krabber , muslinger og andre oceaniske hvirvelløse . De marine Odderen er også bytte for hvaler , hajer og undertiden store fisk . Fra 2010 , er de på truede arter listen

Fysiske kendetegn

Det marine Odderen er 3-. til 4- meter lang , og vejer 8 og 13 u00A3 . Odderen har mørkebrun pels , med en lighter underbelly og hals . Dens pels består af en tyk , kort og tæt underuld , der holder dyret varmt , og en længere overfrakke , der hjælper afviser vand . De marine Odderen har en kort hale , der hjælper den i dykning for fødevarer , og svømmehud at drive dyret gennem vandet .

Habitat

Det marine Odderen lever kun i havet habitat på den sydlige halvkugle . Dens naturlige habitat er på den vestlige kyster i Peru, Argentina og Chile , hvor odderen lever klippefyldte kyster og rager , og er underlagt stærke bølger og vand kvælder . De marine odder vil bygge en hule for sikkerhed og til at huse unger ( afhængig af sæsonen ) . Derudover vil de marine odderen lejlighedsvis lave en midlertidig flytning til ferskvand floder og vandløb til at samle mad .

kostvaner

Det marine Odderen kost består primært af oceaniske bytte . Krebsdyr såsom rejer og krabber og bløddyr som muslinger er almindelige hæfteklammer af odder kost . Desuden vil små fisk , pattedyr og fugle skal fanges og spises . Marine oddere er lejlighedsvis observeret spise frugt og vegetation . De marine Odderen er primært , at en opportunistisk omnivore . Odderen vil spise det, der er til rådighed i det givne miljø og sæson .

truede

Fra 1982 og frem 1994 var det marine odderen betragtes som " sårbar " på den truede dyrearter listen . Fra 1994 til 2010 , er det marine odderen officielt betragtes som " truede ". Denne odder anses truede på grund af øget tab af levesteder . Krybskytteri , jagt og menneskets overgreb-gennem industrialisering og arealanvendelsen-også har begrænset odderen 's habitat . Desuden , ødelæggelse af odder mad sources- oceaniske krebsdyr-har begrænset væksten i odderen befolkninger .

Life Cycle

Det marine Odderen er set parring, monogamously , for livet . December og januar er de måneder, hvor oddere makker , med fødsler forekommer i februar og marts , da drægtighedsperioden er 60 til 65 dage lang. Typisk er der 2-4 unger fødes per kuld og forblive hos forældrene i mindst 10 måneder før han bliver selvstændig . De marine Odderen er daglige , hvilket betyder, de fleste af sine aktiviteter foregår i dagtimerne .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.