den asiatiske elefant naturlige habitat

Asiatiske elefanter omfatter tre underarter , ifølge Verdensnaturfonden fondens hjemmeside . Hver underarter-Sumatra , indiske og Sri Lankas-har særlige levested krav i relation til fodring vaner . De asiatiske elefant , lange en ikon af mange asiatiske kulturer , står over for problemer , fordi dens naturlige levested langsomt er ved at forsvinde

Geografi

Den Smithsonian National Zoological Park 's hjemmeside rapporterer, at den asiatiske elefant på en gang levede fra dagens Irak østpå gennem det meste af Asien syd for Himalaya -bjergene . Elefanten beboede dele af det sydlige Kina og kan have levet så langt sydpå som øen Java . Dagens befolkningen findes i nationer som Indien , Myanmar , Indonesien , Cambodja , Thailand , Laos , Nepal og dele af det sydlige Kina .

naturtyper

Det typiske levested for de asiatiske elefant omfatter tropisk skov grænser , stedsegrønne skove i lavtliggende indstillinger og cool skove i bjergegne sprog med en højde så højt som 10. 000 fod . Dyret også bor på åbne savanne og i moser . Når den asiatiske elefant lever en jungle , det normalt lever langs kanterne med rigelige åbne områder, hvor græs kan trives . Den Internationale Elephant Foundation 's hjemmeside konstaterer , at den asiatiske elefant har evnen til at forbruge så meget som £ 300 af vegetation på en enkelt dag , hvilket gør rigeligt spiselige vegetation en prioritet for dens levested.

Habitat -og fødevareminister

Den asiatiske elefant aldrig strays langt fra en pålidelig forsyning af vand inden dens levested . Dyret drikker så meget som 40 liter vand hver dag og også bader , spiller og afkøles i vand . Mad af den asiatiske elefant omfatter en bred vifte af græs samt stilke , blade , kviste og bark af mange træer , buske og vinstokke . En levested , at funktioner disse fødevarer samt vand kan støtte elefant . Asiatiske elefanter tendens til at danne små flokke af hunner , der ser efter den unge , og hver besætning ældste kvindelige vælger , hvor elefanterne foder.

Effects

Fordi den asiatiske elefant kræver et stort område at bo og færdes i deres søgen af fødevarer , ansigter det alvorligste trusler mod tab af levesteder . The Wild Ones hjemmeside hedder , at så meget som 20 procent af verdens befolkning bor i nærheden eller i den geografiske rækkevidde af denne pattedyr . Skovene , hvor elefanterne lever bliver mindre i takt med menneskelig aktivitet såsom høst træer og rydde jord til landbrug krymper levested . I et forsøg på at skaffe føde som ressourcer og deres naturlige vaner svinde , asiatiske elefanter griber ind marker og plantager , der ødelægger landmændenes arbejde i en nat . Denne udfældning problemer mellem elefanter og mennesker og kan resultere i dødsfald eller alvorlig skade for begge parter .

Fragmentering

Som den asiatiske elefant levesteder bliver mindre , kan dyret ikke blande sig med andre bestande af sin art . Kaldet " fragmentering " af biologer , kan dette skabe problemer , fordi elefanterne ikke længere kan avle med andre elefant besætninger . Indavl opstår som et resultat . Den asiatiske elefant har også et særligt migrationsruter det tager gennem sine levesteder som det bevæger sig på forskellige spillesteder i den tørre årstid at skaffe føde . Ofte menneskelig aktivitet forebygger disse vandringer langs traditionelle elefant ruter .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.