gråand kost

Del af den klassifikation, Anas , det gråand er den mest udbredte og omfattende and på jorden . Det kan findes i store dele af det tempererede og tropiske klimaer i den nordlige halvkugle , habituating meste af Canada og USA , Europa , Rusland og Asien . Det menes, at næsten alle tæmmet ænder nedstammer fra de vilde gråænder

Beskrivelse

De mandlige af arterne har den mere dramatisk farve . Det har en mørk grøn hoved med en gul eller orange farvet regningen . Den fjer på sin krop , er en grå-brun farve , lysere på undersiden , bortset fra en lilla-brun plet på sit bryst , som er adskilt fra den grønne hovedet af en hvid krave . Det har også et blåt " flash "på hver vinge . I modsætning hertil er den kvindelige overvejende en broget brun farve , selv om hun også har den orange regningen . Hunnen bliver en længde på 20 til 25 inches og kan vægt 3 pounds . Det har en forventet levetid på omkring syv år.

Kost

Den gråand er altædende , hvilket betyder, at den spiser både planter og dyr . Det mener, at disse både på land og i vand kilder, som har tendens til at leve ved siden af . Gråænder vil spise vandplanter såsom vandaks og smartweed , bær , frø , agern og , hvis kendt , korn som byg og hvede . De spiser også insekter , insektlarver , hvirvelløse havdyr , som muslinger og krebsdyr , orme og frøer .

Fodring

Gråænder vil gå på land græsning på planter og frø , meget gerne planteædende dyr . På vandet , de er " dabblers ", hvilket betyder , at de ikke dykker for fødevarer , men foretrækker blot at spise planter og dyr på overfladen eller nedsænkning hovedet under vandet for at fange eller græsse mad . De vil omvælte sig selv , så den forreste halvdel af deres krop er nedsænket , for at nå mad på bunden af vandet kilden .

Varianter

Planter udgør flertallet af de gråænder kost for det meste af året . Men i foråret kvindelige vil konvertere hendes kost til en overvejende bestod af hvirvelløse vanddyr . Dette protein-rige kost gør hende i stand til at udvikle energi-og ernæring, hun har brug for at lægge og inkuberes sine æg , som hun gør i slutningen af foråret . Både hanner og hunner vil spise mere i efteråret med henblik på at opbygge fedtreserver for at se dem igennem de koldere vintermåneder eller sætte dem i stand til at føre lange vandrende flyrejser til varmere himmelstrøg .

fodres

Gråænder er hårdføre , tilpasningsdygtig fugle og har befolkede mange byområder , der indeholder en vandkilde . På grund af deres altædende tendenser de er i stand til at forbruge mange typer af fødevarer , at mennesker fodrer dem . I områder , hvor de fodres regelmæssigt og rigeligt , vil gråand ikke migrerer til vinteren , resterende og bygger på disse menneskers almisser til livets opretholdelse .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.