de naturlige levesteder af kalkun

Den vilde kalkun er hjemmehørende i Nordamerika , og stiftende far Benjamin Franklin mente , at det skulle have været de nationale fuglen , snarere end skaldede ørn , da det var en indfødt til de nye USA . Vilde kalkuner er hårdføre , fleksible fugle, der findes i hele USA

Geografi

Ifølge Nature Works , er kalkun fundet vilde hele den østlige del af USA , i det ekstreme sydlige kanter af Canada og i det nordlige Mexico . I USA går sit sortiment fra Østkysten til Arizona .

Typer

Der er fem forskellige underarter af kalkuner , som har forskellige intervaller . Den østlige Tyrkiet er det mest almindelige underart , og dens rækkevidde dækker den østlige USA . Rio Grande Tyrkiet er fundet i Texas og nord i Colorado , Kansas og Oklahoma , mens Merriam 's kalkun findes i prærier af Wyoming , South Dakota og Montana samt Rocky Mountains . Den Goulds kalkun er placeret overalt centrale Mexico og ind i den sydlige del af New Mexico og Arizona , mens Osceola kalkun , også kendt som Florida kalkun , findes kun i Florida .

funktioner

Kalkuner er meget tilpasningsdygtige fugle , der kan findes i en række områder . Ligegyldigt hvilket område de bor i , men deres levesteder skal have flere funktioner , herunder åbne områder, hvor de kan parre , reden og foder , træer, hvor de kan roost væk fra rovdyr og en vandkilde .

Kost

Den kalkun naturlige habitat skal give det mad , men kalkuner er meget altædende dyr og deres kost kan variere meget afhængigt af, hvad der er tilgængeligt . De vil spise agern , frø , nødder og bregner i løbet af sommeren , og den vil spise skrumpede vinter frugt , vinter karse og nye skunk kål , hvis det er tilgængeligt , om vinteren . De vil også spise insekter og små firben hvis de er tilgængelige .

Nesting

Den vilde kalkun behov fladt , dækket jord til redebygning formål . Den vilde kalkun 's Nest er en lavvandet depression i jorden , og det skal være dækket af en bred vifte af bush , vinstokke eller græs . Mellem otte og 15 æg lægges i reden , og hunnen skal forblive skjult for mellem 25 og 31 dage som hun udruger æggene . Mangel på tilstrækkelig dækning betyder , at de kvindelige Tyrkiet vil være sårbare over for rovdyr .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.