afrikanske struds fakta

Strudsen er det største og tungeste fugl i verden . Det er en af fem bevarede arter af strudsefugle , en gruppe af strudsefugle , der findes på den sydlige halvkugle . Strudsefugle der betragtes som de mest primitive levende fugle . Strudsen er det eneste strudsefuglekød indfødte til Afrika , kompenserer for sin manglende evne til at flyve med stærke ben , der gør det den hurtigste af alle bipedal dyr . En gruppe af strudse er kendt som en besætning

Identifikation

Mandlige og kvindelige strudse kan skelnes ved deres størrelse og farvelægning . Hanner kan blive op til 9 meter høj og vejer over 300 kg. De har sorte og hvide fjerdragt og deres hud er enten rød eller blå . Hunnerne er mindre og vejer mellem 200 og 250 £ . med en gennemsnitlig højde på 6 meter . Både hud og dragt af hunner er grålig-brun .



Strudse er de eneste fugle med to tæer på hver fod , en tilpasning , der tillader dem at køre med hastigheder på op til 40 km /h . Selv om de er i stand til at flyve, de har vinger , som hjælper dem med at bevare balancen , når de løber .



øjne strudsen er ca 2 inches lang og er den største af alle landdyrprodukter .

Range

Strudse bebor kun det centrale og sydlige Afrika . De lever i ørkener og tør savanne .

Kost

Den kost strudsen omfatter både plante -og animalsk materiale . De spiser rødder og frø samt insekter og firben . Strudse forbruge planter , der har en høj vandindhold for at holde hydreret , hvorfor de ikke drikker vand ofte . Strudse også sluge sand og små sten , som støtte fordøjelsen ved at hjælpe til at nedbryde maden i kråsen .

Reproduktion

Male strudse-Haner-parre sig med flere hunner-høns-men generelt reden med kun én, kendt som en dominerende eller vigtigste høne . Reder er ikke desto mindre kommunale . En typisk struds reden kan indeholde op til 25 æg fra forskellige hunner . Høns kan skelne deres egne æg fra andre høns .



Strudse æg er ca 6 inches med 5 inches i størrelse og kan veje op til 3 lbs. Hanen og de vigtigste hønen skiftes inkubere æggene i cirka seks uger. Strudse er 1 meter høj ved fødslen . De er udvokset i alderen mellem 3 og 4 .

Myter og fakta

I modsætning til en populær myte , ikke strudse ikke stikke hovedet i sandet . Hvis det viser sig på lang afstand , at de gør det , de faktisk lægge deres hoveder jorden med deres hals strakt ud at undgå at blive set af rovdyr .



Ud over deres hastighed , hvilket gør dem i stand til at undslippe stort set enhver form for fare , er struds ben så kraftig, at de kan dræbe en løve eller en hyæne med en enkelt spark.


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.