naturlige habitat vaskebjørne

Vaskebjørne ( også kendt som Procyon lotor ) findes i en bred vifte af levesteder i hele Nordamerika . De vil besætte moser , sumpe , skove , enge og endda bymiljøer . Fysisk er vaskebjørn kendt for sin karakteristiske , sorte maske og ringmærket hale , dyret er relativt lille , som regel vejer mellem 5 og 20 pounds . De er kendt for deres intelligens og nysgerrighed , oftentimes bliver en parasit til mennesker ved at få ind i skraldespande og fugl foderautomater

Du skal bruge: .
1 LED rød ( 2 .
0 volt , 25 milliampere ) .
1 modstand ( 1 /4 watt , 220 ohm ) .
1 batteri ( 6 volt , med fjeder terminaler ) .
. 3 jumper kabler ( 12 tommer , med krokodillenæb )

befolkningstilvækst

Den vaskebjørn har oplevet en befolkning boom i de sidste 60 år : I henhold til National Geographic , mellem 1930 og 1980 , den vaskebjørn befolkning i Nordamerika steg femten gange . Meget af denne vækst tilskrives flytning af vaskebjørne i bymiljøer . Koncentrationen af vaskebjørnen befolkninger i bymiljøerne skønnes at være 20 gange i landdistrikterne koncentration . Den urbane levested giver en enorm mængde af reddes mad og en række af skjulesteder for dyret .

Distribution i Nordamerika

Den vaskebjørn er hjemmehørende i Nordamerika . De er mest almindelige langs østkysten af USA , selv om de kan findes så langt mod vest som Nebraska og Oklahoma . Nogle dele af det sydlige Canada ( især Ontario og Quebec ) har vaskebjørn befolkninger , så godt. Vaskebjørne er også fundet i det sydlige og i hele Mellemamerika . I den ikke-bymiljø , en tendens vaskebjørne til at leve langs store floder og vandløb .

spisevaner og Habitat

Vaskebjørne er opportunistiske altædende og spiser både planter og dyr sag , afhængigt af tilgængeligheden. Dyrets kost varierer meget med sine omgivelser , selv om den stærkt afhængig af vand kilder til fodring . Frugt , grøntsager og nødder omfatter grundlaget for dyrets kost . Desuden vil vaskebjørn spise insekter , små fisk og krebsdyr ( ligesom krebs ) hvis den er tilgængelig i dens levested. I by-eller forstadsområder miljø , vil vaskebjørne spiser også mennesker afvise , oftentimes fouragere i skraldespande efter mad.

huler og Habitat

Ligesom sin spisevaner , den vaskebjørn er opportunistiske i dens levende adfærd : dyret ikke skabe sin egen the , men vil basere sig på miljøet eller forladte huler af andre dyr . Vaskebjørne kræver huler for deres afkom og at hvile i løbet af dagtimerne . I landdistrikterne levesteder , gør vaskebjørne deres huler i alle små , sikkert sted , faldet logs og træ huller er almindelige pletter . I bymiljøer , dem med mennesker , eller kan vaskebjørn gøre dens levested i vinduet brønde, kviste , kældre og garager .

Lifecycle og Habitat

Ud over sin egne behov, vaskebjørn kræver en sikker levested for sine afkom . For de første to måneder af deres liv , vaskebjørn afkom-som regel født i kuld på tre eller fire-forbliver i dyrets hule. Starter i begyndelsen af sommeren , de unge starter ledsager moderen uden for hulen til foder. Selv vaskebjørne ikke dvale , bliver de inaktive i løbet af vinteren , hvile på lange strækninger af deres levesteder , en anden grund dyret kræver en sikker , sikkert sted at bo .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.