tundra - ulv oplysninger

Tundraen Ulven ( Canis lupus Albis ) er en slags grå ulv , der findes i skovene i det nordlige Europa og Rusland , tæt på eller inden for polarcirklen . Den største vilde medlem af canid familien , ulve split med prærieulve på den evolutionære spor over 500. 000 år siden . Langt fra de voldelige , blodtørstige væsner portrætteret i film , er ulveflokke tæt sammentømret og fredelige familier , hvor kampene er en sidste udvej og drab er simpelthen om overlevelse

Udseende

Tundra ulve kan være op til syv meter lange og 38 inches høj , og vejer 100 til 125 pounds . De har en dobbelt pels , der omfatter en kort, blød pels til isolering toppet med en længere , grovere " dækpels ", som beskytter dem mod fugt . De kan variere i farve fra sort til hvid , selv om de fleste er en broget grå med en mørkere " sadel "på bagsiden . Tilsvarende i form til en schæferhund , har tundra ulve lange ben , en høj ryg og oprejst trekantede ører på et bredt hoved med en tilspidset snude .

Kost

Selvom ulvens bid pakker 1,500 pounds af pres pr kvadrattomme , og det kan spise 20 pounds af fødevarer på et møde , de fleste jagter ikke lykkes . Det tager de fleste pakker mange forsøg og en gennemsnitlig 20-minutters chase på op til 40 miles i timen for at score en dræber , deres foretrukne byttedyr er bison , rensdyr , hjorte og elge . Ulven 's fortænder er for punktering og rive , mens de bageste tænder er gode ben-kiks. Dette er vigtigt , fordi ulvene ikke tygge deres mad , i stedet de rip off bide -store stykker fra kroppen og sluger dem hele .

Reproduktion

Pige tundra ulve bliver modtagelige for parring i en til tre uger i løbet af marts og april . Graviditet varer omkring to måneder , og kuld rækkevidde fra to til seks unger . Dog kan dødeligheden være så højt som 50 procent . Mødre sygeplejerske deres unge i ca 45 dage , hvorefter ungerne frem fra hulen og nyde særlige privilegier i pakken sociale struktur . Tundraen ulv er i stand til at reproducere ved 22 måneders alderen , og den gennemsnitlige levetid er omkring 16 år.

social adfærd

Ulve kommunikerer med hinanden via duft markeringer , ansigts -og kropssprog og visuelle snak , og vedrører gennem integration snarere end aggression . De bruger op til en tredjedel af deres liv rejse fra 30 til 125 miles pr dag , og de fleste pakker har omkring otte medlemmer . Selv tundra ulve bredt frygtes , at de er generelt føjelige dyr, kan ikke lide at kæmpe . Dokumenteret angreb på mennesker er meget sjældne .

Status

Den tundraen Ulven er klassificeret som et dyr af " mindst bekymring ", men det er stadig truet af jægere . I mange af de tidligere sovjetiske stater , er ulvejagt på noget tidspunkt under alle antal og på enhver måde , og mange lokale myndigheder selv tilbyde en kontant dusør for hver ulv dræbt . Den tykke , overdådigt pels af tundraen ulven er højt værdsat af mange lokale jægere , men den største trussel mod deres eksistens er tab af levesteder .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.