fakta om grå bat

Grå flagermus er mere udbredt end nogen anden flagermus i Amerika . De findes i alle stater undtagen Alaska og fra Canada til Guatemala og i Den Dominikanske Republik , Island og Skotland Orkney -øerne. Deres vaner gør dem til en af de mindst bemærkede flagermus . Om natten flyver de alene , når de jager . I løbet af dagen sover de skjult i den tykke blade af afsondret træer

Identifikation

grå flagermus får deres navn fra deres hår , som er mørkebrun med hvide spidser , som giver dem en kølig grå eller grå udseende . De fleste af verdens 1. 100 arter af flagermus er forholdsvis små dyr , der kunne passe let i håndfladen af en persons hånd . Grå flagermus er større . Deres krop måler 5 til 6 inches fra næse til halespids-på størrelse med en velvoksen mus-og deres vingefang kan nå op på 17 inches

Avl

De fleste flagermus arter er langsomme til at reproducere , med mødre normalt . fødslen til en enkelt hvalp . Grå flagermus er forskellige , føder i gennemsnit to unger en sommer , og nogle gange så mange som fire . Hvalpene er født, mens moderen hænger på hovedet i et træ . De holder på deres mor , når hun sover om dagen og hænge på træet , da hun jagter natten . Spædbørn kan flyve , når de er 30 til 33 dage gamle .

Fodring

grå flagermus fange deres mad under flyvning . De er en af de mange flagermus arter , der bruger en proces, der kaldes ekkolokation at manøvrere rundt objekter i mørke og afsløre bytte . De gør korte byger af højfrekvente lyd og lytte til ekkoet med deres yderst følsomme ører . I mange regioner møl er deres foretrukne bytte . De spiser også fluer , hvepse , termitter , græshopper , guldsmede og biller . Mennesker anser mange af de grå flagermus ' byttedyr som skadedyr .

Flying

Tree-raste flagermus såsom grå bat normalt trækfugle , fordi træerne ikke giver nok læ til vinteren , siger Denise Tomlinson , direktør for Bat World Everglade , skriver for Organisationen for Bat Information ( http://www. batconservation. org/content/Infobatarticles. html ) . En animeret video , sæsonmæssige fordeling af grå flagermus , produceret i maj 2008 af Lance Everette af US Geological Survey , viser flagermus nå så langt nordpå som Canada i sommermånederne , og koncentrere i det sydlige USA og Mexico i løbet af vinteren .

Befolkning

Den hawaiiansk grå bat er opført som truet i henhold til forbundslov Endangered Species Act . De er de eneste bat og den eneste landdyr indfødte til Hawaii . Tab af træerne , hvor flagermusene roost kan være hovedårsagen til deres faldende antal , ifølge US Fish and Wildlife Service . Grå bat befolkninger uden for Hawaii anses ikke for truet .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.