lang wattled paraply fugl fakta

Den længe wattled umbrellabird , en indfødt af Sydamerika , er bedst kendt for den mandlige fuglens karakteristiske " pilefletning , " en vækst , der hænger fra lige under halsen . Denne usædvanlige fugl har flere særlige habitattyper , kost og parring vaner så godt. Bekymring for fuglens bestanden førte til nogle besparelsesindsatsen i begyndelsen af det 21. århundrede

Beskrivelse

Det pilefletning , der giver fuglen dens navn er typisk 35 til 45 cm lang og er dækket af små , skællende fjer . Hanner, der er et gennemsnit på 51 cm i længden , også har en karakteristisk Kam , som foldes over mod sit ansigt . Kvinde lang wattled umbrellabirds ikke har hagelapper på alle, og er cirka halv størrelse af deres mandlige modstykker . Hannerne er solide sorte i farven , og begge køn lidt ligner krager .

Habitat

Denne fugl gør sit hjem i en lille del af Columbia og Ecuador på den vestlige skråninger af Andesbjergene . De foretrækker våde eller fugtige skove på en højde på mellem 460 til 5. 900 meter over havets overflade , selvom de har været kendt for at migrere i den høje og lave ekstremer af disse numre . De indtager den midterste til øverste del af modne træer . Da disse fugle ikke flyver godt , kan de ofte ses hoppe fra det ene gren til den anden.

Kost

Disse fugle spiser insekter , nødder og frø , når de er til rådighed , selv om de også kan spise firben , padder , og dele af små dyr, hvis det er nødvendigt. Den længe wattled umbrellabird spiller en vigtig rolle i at opretholde bestandene af visse sydamerikanske træer ved at sprede frø gennem fuldendelsen og afskaffelse .

Parringen

Under parringssæsonen , de lokale mandlige paraplyen fugle samles på centrale steder kendt som ldquo , dansepladserne ", hvor de gør udarbejde shows til hunnerne . I løbet af denne tid , kan pilefletning blive udvidet til at ligne en på hovedet pinecone . Hannerne opkald til hunnerne med gryntende lyde og højlydt opkald, der hørbar for det menneskelige øre op til en kilometer væk . Når lange wattled umbrellabirds makker , den kvindelige producerer og bekymrer sig for en enkelt afkom .

Befolkning

Den Internationale Union for Naturbevarelse har mærket den længe wattled umbrellabird som " sårbar . "Den fortsatte udvikling af Ecuador og Colombia har ødelagt dele af paraplyen fuglens naturlige levesteder og bragt i en større befolkning . Den umbrellabird 's iøjnefaldende udseende og fattige , der flyver evne gør det også en let pris for jægere . I 2000 var det længe wattled paraply fuglebestanden stadig mellem 10. 000 og 20. 000 , men blev anset for at være faldet fra 2010 .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.