tilfældige facts om den gigantiske panda

Kæmpepandaer er blandt de mest elskede dyr i verden . Men , i 2004 , var der kun 1600 kæmpepandaer lever i naturen og over 200 i fangenskab , i vid udstrækning på avl centre i Kina . De er opført som truede på World Conservation Union 's røde liste over truede dyr . I et forsøg på at øge den gigantiske panda befolkning , nu Kina har 40 kæmpe panda reserve områder , herunder fem avlscentre . Også , siden 2003 har Kina været uddannelse og slippe pandaer født i fangenskab tilbage i naturen .

Du skal bruge:
Camera

størrelse og udseende

kæmpepandaer vokse til størrelsen af den amerikanske sortbjørn . Den mandlige vejer op til 250 pounds , og på alle fire ben når til mellem to og tre meter høj ved skulderen . Hunnen er mindre , vejer mindre end 220 pounds . Forskere ved ikke, hvorfor den store panda pels er en kombination af sort og hvid . Den sorte pels ser ud omkring sin øjnene , på sine ører , snude og ben , mens resten af dens krop pels er hvid . Der er spekulationer om, at denne farve kombination giver camouflage i Panda 's sneklædte , rock-fyldte levesteder .

Habitat

Mens pandaer engang beboede lavlandet i Kinas Sichuan , Shaanxi og Gansu provinserne , har industrialiseringen skubbet dem højere i Qinling og Minshan Mountains . De fleste af dem bor nu over 4. 590 meter . Mellem 1974 og 1989 , faldt den panda levesteder i Sichuan -provinsen med 50 procent , og i 1998 den kinesiske regering forbød at logge ind panda levesteder .

spisevaner

Voksen kæmpepandaer spise under 12 ud af dagen " s 24 timer og kræve 28 pounds af bambus dagligt . Ikke overraskende har de deres nødtørft dusinvis af gange i løbet af dagen . Deres håndled knogler er aflange og fungerer som små billeder for at lette fjernelse af bambus stilke . Nogensinde sultne , vil de undertiden klatre til 13. 000 fødder i søgen efter bambus .

Babies

Det kvindelige panda har en drægtighedsperiode på fem måneder og normalt føder en unge. Lejlighedsvis , vil hun fremlægge tvillinger , men kan kun omsorg for . Babyer er blinde ved fødslen , vejer fem ounce og er helt hvid i farve . De behøver ikke lære at kravle , før de er tre måneder gamle , men i en alder af seks måneder, de kan klatre i træer .

Kendetegn

Giant pandas er ensomt dyr , og ikke ofte opsøge andre pandaer . De er ikke- aggressive , medmindre angrebet og har få naturlige fjender andet end sne leopard . De er notorisk genert , i det omfang, de ikke reproducere let-i naturen eller i fangenskab . Faktisk har forskere på en thailandsk zoo tyet til at vise videoer ( døbt " Panda porno " ) af pandaer parring i håb om at tilskynde den zoologiske haves pandaer at engagere sig i sex .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.