dyr med store ører

Du skal bruge:
Compound lysmikroskop
. Forberedt objektglas .
Immersion olie .

Dyr , der lever i tørre og varme ørken økosystemer kan få store ører til at hjælpe sprede varmen i deres krop . Andre dyr med store ører bruger dem til at opdage enhver lyd , der kunne få fat på en potentiel trussel eller en mulig måltid .

langørede Jerboa

I forhold til størrelsen af sin krop , i ørerne på en langørede jerboa er blandt de største af alle pattedyr . Den langørede jerboa bor i dele af Mongoliet og Kina , der bor i ørkenen i disse lande . Væsnet har hår på fødderne , der virker næsten som snesko , så den jerboa at hoppe rundt på sandet . Den langørede jerboa er meget ligesom en mus , men ud over ørerne , der er en tredjedel længere end længden af hovedet , har den gnaver lange bagben . Den jerboa humle rundt som en kænguru , hvorpå man kan undgå rovdyr og leve et natlig liv . Halen kan være så langt som 6,3 inches , hvilket er meget længere end jerboa krop , der typisk er omkring 3 inches lang . Den langørede jerboa forbruger en kost af insekter og tilbringer dagtimerne afsondret i underjordiske gange under jorden .

Fennec Fox

Den Fennec ræv er den mindste af alle hjørnetænder , men har den største ører . Den Fennec ræv lever ørkenområderne i Nordafrika , herunder Sahara , samt dele af Sinai -halvøen . Den Fennec ræv har en vægt på mellem 2,5 til 4 £ . og en længde på op til 2 meter , herunder en 8- tommer lange hale . Den Fennec Fox har lodne fødder , så det kan forbræt over varmt sand og nyrer at arbejdet med at holde vand tab til et minimum . Den Fennec ræv bruger sine ører til at finde byttedyr . Selv bytte skjult under jorden er i risiko for afsløring af akutte høring af de Fennec ræv . Den fremragende hørelse magt ørerne give ræven hjælpe den med at finde dyr såsom gnavere , fugle , snegle og firben . Den Fennec ræv spiser også planter , frugter og berriess . Den Fennec ræv har en tyk pels af sandet farvede pels for at holde den varm om natten og for at afspejle varme i dag .

Black-halede Jackrabbit

Den sorte hale Jackrabbit er den mest rigelige og udbredte af de Jackrabbit arter i Nordamerika . Væsnet , som ikke er en kanin , men snarere en hare , bor i de fleste vestlige stater og ind i Mexico . Den sort- tailed Jackrabbit har ører at i henhold til " National Audubon Society Field Guide til pattedyr " kan være så længe 5,5 inches . Ørerne gav jackrabbits deres navn , så tidligt nybyggere henvist til dem som Jackass-kanin . Den lange ører hjælpe med varmeafgivelse og lad Jackrabbit at høre nogen fare nærmer sig. Den sort- tailed Jackrabbit forbruger bynke , afgrøder , Mesquite , kaktus og græs sammen med andre planter. Den sorte-tailed Jackrabbit er et socialt dyr , der ofte fodring i grupper . De rovdyr af denne art omfatter ræve , Bobcats , prærieulve , rovfugle , grævlinger og slanger .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.