Brillepingvin kost

Den afrikanske pingvin , som også er kendt af de videnskabelige navn Spheniscus demersus , er en mellemstor pingvin med en sort hestesko-formede stribe på tværs af brystet , en hvid hals og en hvid stribe kredser sit ansigt . De har en torpedo-formet krop , der tilskynder hurtig svømning , og deres kost er en integreret del af den måde de lever

funktioner

Ifølge Penguin World , omkring 80 procent af den afrikanske pingvin kost består af fisk . De i vid udstrækning spiser ansjoser og sardiner , men de vil også spise blæksprutter og krebsdyr , når de kan finde dem . Krill , der er rejer-lignende hvirvelløse dyr , kan også udgøre en væsentlig del af deres kost i områder , hvor de er tilgængelige .

Geografi

De afrikanske pingvin skal bo et sted , der både har masser bytte fisk for at jage og de stenede kyster , den anvender til ynglepladser . Den afrikanske pingvin er hovedsageligt findes langs den kolde Benguela Current, som er rig med næringsstoffer og bytte fisk . Populationer af afrikansk pingviner findes udbredt langs den sydlige og vestlige kyster i Afrika , hvor deres valgte bytte fisk er rigeligt .

Traveling

Selvom afrikanske pingviner er ikke-vandrende , kan de bevæge sig langt efter føde. Afrikanske pingviner lever på den sydlige kyst , kan dække mere end 60 miles på en jagt efter føde , mens de afrikanske pingviner på vestkysten kan variere mellem 18 og 40 miles til mad . Når de er fodre deres unge , de har brug for at bo meget tættere på yngleområde .

Dykning

Afrikanske pingviner vil ofte tøve , inden de hopper i vandet for at lede efter fisk . Ofte vil de dvæle i land , indtil en fugl hopper i vandet-så mange af de andre fugle på kysten vil gøre det samme . Når en afrikansk pingvin dyk for fødevarer , kan det blive oversvømmet i ca 2 ½ minut , og de fleste dyk er omkring 90 meter i dybden . I sjældne tilfælde har afrikanske pingvin dyk blevet målt til at gå så dybt som 400 meter .

Trusler

Ifølge Den Internationale Penguin Conservation Work Group , er afrikanske pingvin befolkninger faldende med en hastighed på 2 procent om året . Dette skyldes i vid udstrækning til pingvinerne ' konkurrence med kommercielle fiskeri og Cape Fur Seal for de fisk, de spiser . De også lider tab af naturtyper og prædation fra måger , leoparder , mongooses og suler .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Christofferse
Nyheder redactor: Morten Nyberg

Kundeservice: Stig Ole Salomon,
Flemming Sørensen

Tel: +45 00 99 99 00
Fax: +45 00 99 99 01

© Copyright 2014 Einsten.net - All rights reserved.